Úvod Novinky Tipy z programu
Slovenka roka 2021: Sledujte priamy prenos na Jednotke
Slovenka roka 2021: Sledujte priamy prenos na Jednotke

Slovenka roka 2021: Sledujte priamy prenos na Jednotke

Úspešné Slovenky si prevezmú ocenenia počas galavečera už 13.ročníka tejto ankety.

Týždenník Slovenka v spolupráci s RTVS a so Slovenským národným divadlom pripravil už 13. ročník prestížnej čitateľskej ankety Slovenka roka.


Mená úspešných Sloveniek, ktoré získajú ocenenie v jednotlivých kategóriách sa dozvieme v priamom prenose v piatok 27. augusta od 20.30 hod na Jednotke.

Galavečer sa bude konať v historickej budove Slovenského národného divadla a večerom bude sprevádzať moderátorská dvojica Ľubomír Bajaník a Juraj Bača.

29 úspešných Sloveniek

Tento rok vybrala nominačná komisia 29 úspešných Sloveniek, ktoré sú nominované v deviatich kategóriách: Biznis a manažment, Umenie a kultúra, Médiá a komunikácia, Veda a výskum, Vzdelávanie, Podpora mladých talentov, Zdravotníctvo, Šport a Charita.

Okrem toho udelí nominačná komisia aj tento rok titul Absolútna Slovenka roka a Mimoriadne ocenenie za celoživotný prínos pre Slovensko.

Výstava portrétov Slovenka roka 2021.jpg

Hlas ľudu

O tom, kto získa prestížne ocenenie v jednotlivých kategóriách, rozhodovali čitatelia týždenníka Slovenka spoločne s divákmi a poslucháčmi RTVS formou SMS hlasovania, kupónov a prostredníctvom internetového hlasovania na stránkach www.slovenkaroka.sk. Hlasovanie prebiehalo od 8. februára až do 25. augusta.

Prekvapenie

Prekvapením pre divákov bude nová skladba od Joža Ráža, ktorú naspieval ako odkaz pre Slovákov a zaznie v slovenskej premiére práve počas finálového večera Slovenka roka 2021.

Záštitu nad týmto ročníkom ankety prevzala starostka mestskej časti Bratislava-Staré Mesto Ing. arch. Zuzana Aufrichtová, adeptky na ocenenie vyberala nominačná komisia.

Zdroj fotiek: slovenkaroka.sk

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia