Úvod Novinky Tipy z programu
RTVS rozšíri víkendové vysielanie pre deti. Prichádza Karavan
RTVS rozšíri víkendové vysielanie pre deti. Prichádza Karavan

RTVS rozšíri víkendové vysielanie pre deti. Prichádza Karavan

Tešiť sa môžete na Duel Junior, ktorý bude komentovať známy youtuber, ale aj starú dobrú klasiku - animovanú rozprávku Bol raz jeden život.

Čo je lepšie ako víkendové rána pred televíznou obrazovkou? Samozrejme s chutnými raňajkami a obrovským hrnčekom horúceho kakaa... RTVS prináša nové detské pásmo Karavan, ktoré je poskladané z pôvodných, ale aj mnohých akvizičných programov.

Rozhlas a televízia Slovenska je už dlhé roky lídrom v detskej tvorbe a túto pozíciu potvrdzuje aj aktuálnym rozšírením detského vysielania.

Karavan štartuje 4. septembra a počas skorých rán ponúkne vysielanie pre deti vo veku 4 až 7 rokov, na svoje si však predpoludním prídu aj tí, ktorí majú 8 až 12 rokov.

Prehľad detských programov počas sobôt

To sú veci, bábkoherecká rozprávka

Pohybové, náučné, logopedické relácie

Fidlibum, relácia, ktorá je u detí obľúbená už dlhodobo

Správy zo sveta

Čo budeme robiť

Veda a technika

Hudobné laboratórium s Mariánom Čekovským

Duel Junior - komentovaný youtuberom, ktorý si hovorí Fifqo

Film Expres s Lukášom Frlajsom

Prehľad detských programov počas nedieľ

Táraninky

Zázračný ateliér

Poraď si

Karavanom bude malých divákov sprevádzať Martin Vanek. „Teším sa, že na obrazovky RTVS sa opäť dostane viac pôvodnej detskej tvorby a som rád, že môžem byť pri tom. Práca s deťmi ma vždy bavila. Verím, že Karavan si na obrazovkách RTVS nájde svojho stabilného detského diváka, pretože to množstvo informácií, poznatkov a vedomostí bude určite stáť za to," hovorí obľúbený moderátor.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia