Úvod Novinky Osobnosti
Junior prezradil ďalšie detaily o šou Pečie celé Slovensko
Junior prezradil ďalšie detaily o šou Pečie celé Slovensko

Junior prezradil ďalšie detaily o šou Pečie celé Slovensko

Najsladšia šou jesene štartuje na televíznych obrazovkách už čoskoro. Sledujte rozhovor s jedným z moderátorov.

„Mám veľmi rád svoju prácu, rád ju robím a baví ma," zhodnotil Milan Zimnýkoval svoje pôsobenie v médiách v rozhovore u Adely. A ako povedal, zvykol si na to, že ľudia sa s ním chcú občas odfotiť a slušne ho oslovia, no zvykol si aj na vypiskovanie a rôzne prezývky, ktoré mu ľudia dávajú.

Vyštudovaný pedagóg za mikrofónom

Junior, ako ho poznajú mnohí televízni diváci, ale aj poslucháči rádia, je vyštudovaný učiteľ histórie. Keď sa mu nepodarilo získať individuálny študijný plán, začala sa jeho kariéra rádiového spíkra. Ako začiatočník v internátnom rozhlasovom štúdiu zistil, že rádio je preňho obrovská vášeň...

Zimnýkoval sa postupne dostal aj pred televízne kamery a na konte má spoluprácu na mnohých úspešných projektoch. Verí, že úspech čaká aj šou Pečie celé Slovensko, ktorá sa na televíznych obrazovkách objaví už čoskoro. „Máme dvanástich finalistov a každý má silný príbeh," prezradil divákom Trochu inak moderátor.

Počas nakrúcania bolo veľa plaču

„Pečie celé Slovensko bude plné skvelých dezertov, ale aj plné emócií. Niekedy sme si dokonca poplakali oveľa viac, ako keď sa kedysi dávala stena preč," narážal Junior na program Pošta pre teba s Katkou Brychtovou. Ako priznal, niekoľko tipov a trikov pochytil aj on sám. Vedeli ste napríklad to, že šišky sa musia piecť na 170 stupňoch? „Inak sú príliš hnedé," upresnil Junior.

Sledujte kompletný rozhovor nielen o šou Pečie celé Slovensko, ktorú inak nájdete aj na sociálnych sieťach. Sledujte Facebook aj Instagram, lebo najsladšia šou jesene štartuje na Jednotke už o pár týždňov.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia