Úvod Novinky Zaujímavosti
Katka v relácii Pošta pre teba a dnes: Rozdiel 16 rokov
Katka v relácii Pošta pre teba a dnes: Rozdiel 16 rokov

Katka v relácii Pošta pre teba a dnes: Rozdiel 16 rokov

Z archívu sme vytiahli milú spomienku z roku 2004.

Pamätáte si Poštu pre teba? Program svojho času lámal rekordy sledovanosti a mnohí sme so zatajeným dychom sledovali, ako sa skončia príbehy ľudí na televíznej obrazovke...

Veta „Dáme stenu preč!" medzičasom zľudovela a relácia pomohla vypátrať, spojiť a aj udobriť mnohých ľudí. Nezabudnuteľnou súčasťou Pošty pre teba bol nielen Poštár Janko (Ján Gordulič), ale aj herečka a moderátorka Katarína Brychtová. Takto vyzerala v roku 2004, v začiatkoch vysielania obľúbenej relácie. Katka akoby vôbec nestarla!

Katarína Brychtová, Pošta pre teba

Katarína Brychtová ako moderátorka relácie Pošta pre teba, zdroj: archív RTVS

V sobotu večer ju môžu jej priaznivci vidieť v Záhadách tela, v ktorej bude súťažiť spolu s Marcelom Hanáčkom. Dvojica je známa z relácie Klub 3, ktorý vysiela Trojka. Na druhej strane bude stáť Iveta Malachovská z Dámskeho klubu s dcérou Kristínou, ktorá moderuje a varí v relácii Zdravá maškrta.

Chýbať samozrejme nebude Marián Miezga a množstvo zaujímavých otázok týkajúcich sa ľudského tela, zdravia a zdravého životného štýlu. Prvé Záhady tela v roku 2021 vysielame v sobotu 16. januára o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia