Fermentovaná zelenina je na Slovensku známa od Záhoria po Dolný Zemplín. Octavia preskúma trhovisko v Stupave so záhoráckou herečkou Bibianou Ondrejkovou.
V časti Mást spozná malých výrobcov, ktorí jej dajú tipy na nakladanie kapusty. Šarkan objaví permakultúrnu záhradu na Zemplíne a naučí sa fermentovať zeleninu.
Veľkou lyžicou (Fermentovaná zelenina)
Nedeľa 18.02.2024 18:15
Vhodné pre všetkých
Skryté titulky
Audio komentár
HD
Európska tvorba
Kulinárium slovenských potravín.
Pomoc
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Archív - zvoľte dátum
Reláciu najbližšie vysielame
- Piatok 11.10. 14:00 Repríza
- Nedeľa 13.10. 18:15
- Piatok 18.10. 14:00 Repríza
- Nedeľa 20.10. 18:15
- Piatok 25.10. 14:00 Repríza
- Nedeľa 27.10. 18:15