Úvod Novinky Filmy a seriály
Mrazivý triler Sliedič vás pred víkendom priklincuje k sedadlám
Mrazivý triler Sliedič vás pred víkendom priklincuje k sedadlám

Mrazivý triler Sliedič vás pred víkendom priklincuje k sedadlám

Paradoxom filmu je, že hlavnú úlohu budete nenávidieť a zároveň obdivovať.

Jake Gyllenhaal, ktorého môžete vidieť v piatok večer v snímke Sliedič, sa už odmalička pohyboval medzi filmármi. Jeho matka, ktorá má európske korene, sa živila ako producentka a autorka scenárov, otec pracoval ako režisér.

Jake Gyllenhaal, herec

Jake Gyllenhaal na fotke v Benátkach. Zdroj foto: instagram.com/jakegyllenhaal

Aj napriek tomu, že Jake dospieval v dobre situovanej rodine, ako tínedžer si vyskúšal prácu dobrovoľníka v útulku pre ľudí bez domova.

Rodičia mu údajne týmto spôsobom chceli dať najavo, že jedine tvrdou prácou a službou iným sa dokáže posunúť ďalej.

Jeden z najtalentovanejších

Gyllenhaal má na konte hneď niekoľko úspešných filmov a patrí k najtalentovanejším hercom Hollywoodu. Filmoví kritici nešetria chválami na jeho herecké umenie a schopnosť zahrať takpovediac akúkoľvek postavu. Platí to aj trileri s názvom Sliedič.

Rodák z Los Angeles si v ňom zahral muža menom Luis Bloom, ktorý je posadnutý túžbou preraziť. Postupne spoznáva svet reportérov pracujúcich pre lokálnu televíznu stanicu, ktorí sú stále tam, kde sa niečo deje.

Aj Luis túži speňažiť zábery, ktoré robí na miestach nehôd či nešťastí. Stáva sa z neho sliedič, ktorý striehne v uliciach veľkomesta, pozoruje a zbiera jeho špinu.

Hlavná postava, ktorú Gyllenhaal stvárnil, je doslova odpudivá, pretože zarába na ľudskom nešťastí. Zároveň obdivuhodná vo svojej šikovnosti, ktorú stelesňuje...

Sledujte film Sliedič v piatok o 22:15 hod. na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia