Úvod Novinky Osobnosti
Dva rekordy za jeden večer, obľúbená herečka nahrala 94 bodov
Dva rekordy za jeden večer, obľúbená herečka nahrala 94 bodov

Dva rekordy za jeden večer, obľúbená herečka nahrala 94 bodov

Fantastický večer zažili diváci a štáb interaktívnej šou Čo ja viem.

Ak ste sledovali predposledné vydanie aktuálneho ročníka Čo ja viem, boli ste spolu so študentmi a štábom interaktívnej šou svedkami až dvoch rekordov. Obľúbená herečka Bibiana Ondrejková nahrala v základnej časti neuveriteľných 94 bodov za 47 správnych odpovedí. Pomýlila sa teda len tri razy. Po Kike Kocian je to v aktuálnej sezóne ďalší rekord.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


V deviatom ročníku Čo ja viem súťažia v každej časti iba tí, ktorí v predchádzajúcich sezónach aspoň raz zvíťazili. Aj to je predpoklad skvelých výkonov a potvrdili to dnes aj súperi Bibiany Ondrejkovej. Jozef Vajda skončil na 3. mieste so 72 bodmi, Silvia Šuvadová nahrala o dva body viac. Vajda sa tak postaral o rekordný počet bodov hráča na treťom mieste. „Často to stačí aj na víťazstvo,“ upozornil moderátor Marcel Merčiak

CJV-9_17_092_HiRES.jpg

V histórii Čo ja viem je po dnešku Ondrejková prvá v hodnotení základnej časti, za ňou je Miloš Bubán. Mediálne známy gastroenterológ z 50 otázok v základných kolách nesprávne zodpovedal len päť a doteraz patril rekord jemu. V základnej časti bola fenomenálna aj Kika Kocian, v piatich kolách správne odpovedala na 43 otázok a nahrala skvelých 86 bodov.

Kika Kocian je rekordérkou finále, odpovedala na 31 otázok bez jediného omylu, využila celý časový limit a študentského víťaza Kristiána Brišku do horúceho kresla ani len nepustila. V historickej tabuľke Čo ja viem je na druhom mieste Ján Žgravčák, ktorý spolu so študentom nahral rovných 10 000 eur, a na treťom mieste je Wanda Adamík Hrycová s 9600 eurami a nasleduje Marcel Forgáč s výhrou 9200 eur.

CJV-9_17_068_HiRES.jpg

Poslednú časť sezóny ponúkneme na Jednotke v piatok 17. júna. Časť s Bibianou Ondrejkovou, Jozefom Vajdom a Silviou Šuvadovou si môžete pozrieť v archíve RTVS zadarmo a bez reklamy. 

25 50 75 90
Jozef Kotris, foto a video RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia