Úvod Novinky Tipy z programu
Jakub Gogál pred Čo ja viem: Prečo sa herec prirovnal k surikate?
Jakub Gogál pred Čo ja viem: Prečo sa herec prirovnal k surikate?

Jakub Gogál pred Čo ja viem: Prečo sa herec prirovnal k surikate?

Opäť súboj tých, čo v Čo ja viem v minulosti zvíťazili.

Do štúdia na nahrávanie Čo ja viem prišli načas. To však bolo jediné, čo pred našou obľúbenou šou skoordinovali.

Otec Ivo a syn Jakub Gogálovci, známi herci, majú vlastné životy, a preto sa ani na Čo ja viem spoločne nepripravovali.

„Skoordinovali sme iba príchod. Ja osobne som si pozrel zopár starších častí, aby som si obnovil princíp hry,“ reagoval Jakub Gogál.

„On to berie systematicky, začínam sa báť,“ reagoval s humorom jeho otec Ivo.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


A trúfajú si v súboji s moderátorkou Sašou Gachulincovou na víťazstvo? Všetci traja už v minulosti v interaktívnej šou zvíťazili, nie sú to v našom kotle žiadni nováčikovia. „Sašu Gachulincovú nepoznám. Ale mladí ľudia by mali vyhrať,“ povedal Ivo Gogál.

„Je to o tom, ako sadnú otázky. Od kola ku kolu je to iné. Nie je to ani tak o všeobecnom vzdelaní ako o rozhľade. Na to sa nedá pripraviť,“ povedal Jakub.

„Som rozhľadený, ale som už aj krátkozraký,“ kontroval mu v rozhovore pre web RTVS otec.

„Ja rovnako. Asi budeme ako dve surikaty pozerať sa na tie otázky a nebudeme vedieť nič?“ usmial sa Jakub Gogál.

CJV-9_16_055_HiRES.jpg

A komu by venovali výhru, ak sa niektorému z nich podarí zvíťaziť? „Je to tá najťažšia vec, nad ktorou treba uvažovať. Je dôležité, aby výhra aj niekomu pomohla,“ zdôrazdil Jakub, ktorý v minulosti venoval výhru Zariadeniu sociálnych služieb v Hornej Maríkovej.

Hoci dva roky bol celý kreatívny priemysel zatvorený a momentálne sa po pandémii iba vracia do starých koľají, obaja majú práce dosť. „Ja som v rekonvalescencii po operácii. Ale nabral som toľko roboty... Nahrávam a píšem dialógy. Bez roboty neviem byť,“ opísal Ivo Gogál.

„Venujem sa aj zvuku, no teraz je to o dabingu. Dlho som sa mu nevenoval v takej miere, ako cez pandémiu. Práce v dabingu je momentálne strašne veľa. Viac ako po minulé roky. Plus nakrúcame film Love 2 a verím, že to tento rok dobojujeme a príde to do kín,“ uzavrel Jakub Gogál.

Čo ja viem s otcom Ivom a synom Jakubom Gogálovcami a Sašou Gachulincovou vysielame v piatok o 20:30 na Jednotke. V interaktívnej šou žrebujeme spomedzi tých, čo budú hrať cez aplikácie, majiteľov smart zariadenia.

25 50 75 90
Text: Jozef Kotris, Foto a video RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia