Úvod Novinky Osobnosti
Tradičná rodina? Láskavá a empatická, vraví Adam Pavlovčin
Tradičná rodina? Láskavá a empatická, vraví Adam Pavlovčin

Tradičná rodina? Láskavá a empatická, vraví Adam Pavlovčin

Hosťom talkšou Trochu inak bol hudobník, tanečník a model Adam Pavlovčin alias ADONXS.

Sympatický hudobník, ktorého Adela privítala v talkšou Trochu inak, je absolventom prestížnej hudobnej akadémie v Londýne, ktorú dokončil s najvyšším vyznamenaním. 5 rokov bol lídrom londýnskej hudobnej skupiny, v roku 2021 sa vrátil na Slovensko, aby vyhral spevácku súťaž SuperStar.

Netradičný umelec z tradičnej rodiny

Ako podotkla Adela, hoci Adam pochádza z pomerne tradičnej rodiny, jeho život nie je ani náhodou bežný či tradičný.

Chlapec pochádzajúci z dediny na západnom Slovensku sa po strednej škole presťahoval do Londýna, kde rozbehol úspešnú kariéru a dnes si plní svoj sen.

Adam Pavlovčin alias ADONXS.jpg

Adam povedal, jedným z najzásadnejších pilierov na jeho ceste k úspešnému a spokojnému životu bola práve jeho rodina. Jeho rodičia ho vždy podporovali, vďaka čomu je Adam vnútorne vyrovnaný a spokojný.

Ja som mal naozaj vždy doma obrovskú podporu. Aj čo sa týkalo napríklad sexuálnej orientácie, čo nie je bežné, myslím si, v našich končinách. Takže som mal veľa empatie a lásky už v zárodku, doma.

To sa potom človeku oveľa ľahšie komunikuje a jedná, pretože má stále takú istotu za sebou. Myslím si, že je veľmi dôležité presne takto deťom aj mladému človeku dopriať tú empatiu, pretože potom bude sebavedomejší," podelil sa o svoju skúsenosť Adam.

Dodal, že s označením tradičná rodina nie je celkom stotožnený. Radšej používa pojmy ako láskavá, empatická a milujúca rodina. Rodina by podľa Adama mala byť predovšetkým chápavá a podporujúca, aby v nej každý, bez ohľadu na svoju netradičnosť, našiel pochopenie, lásku a útočisko.

Celý rozhovor s umelcom Adamom Pavlovčinom alias ADONXS-om si môžete pozrieť v našom archíve zadarmo a bez reklám. Tešiť sa môžete aj na jeho skvelé vystúpenie, z ktorého budete mať zimomriavky.

Nenechajte si ujsť premiérovú časť Trochu inak, ktorú ponúkneme v piatok 30. septembra na Dvojke.

25 50 75 90
FOTO: Instagram / ADONXS

Živé vysielanie ??:??

Televízia