Úvod Novinky Osobnosti
Patrik Herman prezradil, kedy sa objaví na obrazovkách RTVS
Patrik Herman prezradil, kedy sa objaví na obrazovkách RTVS

Patrik Herman prezradil, kedy sa objaví na obrazovkách RTVS

Reláciu, ktorú bude moderovať, diváci dobre poznajú, no tešiť sa môžu na niekoľko noviniek.

Patrik Herman bude novou posilou relácie Občan za dverami, ktorú poznáte z obrazoviek Jednotky.

Obľúbený moderátor je jednou z najnovších posíl verejnoprávnej televízie, teší sa nielen na divákov, ale aj kolegov.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„Túto spoluprácu beriem s veľkým rešpektom, pretože to nebolo ľahké rozhodovanie. S ohľadom na obsah relácie, ale aj kolegov, ktorí pôsobia v redakcii Občana za dverami. Urobím všetko pre to, aby som si získal dôveru kolegov,“ povedal Herman pre náš web.

Relácia Občan za dverami dostane nový vzhľad aj novú grafiku, v jednom vydaní relácie budú môcť diváci po novom vidieť nie dve, ale tri reportáže.

Bol som milo prekvapený, hovorí na margo konkurzu do RTVS

„Je to z toho dôvodu, že v tejto krajine veľa vecí nefunguje a ak funguje, tak nie ako má. Tých problémov divákov je naozaj veľa,“ skonštatoval Patrik Herman v rozhovore.

„Ak všetko vyjde, ako plánujeme, tak v priebehu apríla,“ povedal nám, keď sme sa pýtali na to, kedy sa divákom prihovorí prostredníctvom televíznej obrazovky vo vynovenej relácii.

Zároveň nás zaujímalo, ako Patrik hodnotí konkurz do spravodajstva a publicistiky RTVS, ktorého sa zúčastnil ako člen výberovej komisie.

„Bol som prekvapený, koľko ľudí prišlo, ale aj ich úrovňou. Mnohí mali aj veľmi slušný všeobecný prehľad, ktorý je pre prácu v takejto inštitúcii veľmi dôležitý,“ povedal nám.

V rozhovore stihol spomenúť aj to, že natrafil na množstvo talentov. V prípade niektorých je podľa Patrika Hermana veľká škoda, že sa neukázali skôr.

A mnohých možno bude stretávať na chodbách RTVS ako nových kolegov.

O 15 najzaujímavejších a najšokujúcejčích prípadoch z  obľúbenej investigátivnej relácie RTVS sa môžete dozvedieť z knihy Občan za dverami, ktorú nájdete v eshope RTVS.

25 50 75 90
Zdroj foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia