Úvod Novinky Tipy z programu
Štartuje 3. séria S úsmevom po Slovensku a s ňou 5 noviniek
Štartuje 3. séria S úsmevom po Slovensku a s ňou 5 noviniek

Štartuje 3. séria S úsmevom po Slovensku a s ňou 5 noviniek

Valábik, Kavaschová, Kovalčíková, Čekovský aj Tabáček sa od štvrtka 21.4. znova vydajú na cesty. Prečítajte si, aké novoty ich S úsmevom po Slovensku čakajú.

Prvou a azda najvýraznejšou novinkou bude výmena v kapitánskej pozícii.

Volant ikonickej cestovateľskej dodávky a úloha „šéfky“ dvoch cestovateľských tímov tentokrát prischla Dominike Kavaschovej.

Boris Valábik sa v novej sérii teda predstaví ako súťažiaci. Dominika si novú úlohu užije a pre súťažné dvojice pripraví rôzne milé, ale aj nemilé prekvapenia.

K svojím súputníkom bude občas trochu zákerná, ale samozrejme im dopraje aj množstvo zážitkov a zábavných úloh.

Druhou novinkou je, že v novej sérii šou si zakaždým jedna z dvojíc vyskúša ekologickejší spôsob dopravy.

Budú to bicykle, elektromotoyckle, elektrokolbežky, či elektromobily.

V minulých sériách prebádali naši cestovatelia tie najväčšie mestá Slovenska.

RTVS online:

Treťou novinkou v novej sezóne je to, že sa pozrú aj do ďalších, možno aj menších či neobjavených kútov našej krajiny.

Spoločne navštívia napríklad Skalicu, Senicu, Považskú Bystricu, Štúrovo, Humenné, Žiar nad Hronom, Žarnovicu či Červený Kláštor.

Všetko odštartuje v Bratislave, na streche Slovenského rozhlasu, kde si Čeky aj zahrá a spolu s kolegami si na začiatok cestovateľskej horúčky zaspievajú.

S úsmevom po Slovensku 3 sa začne spevavo na streche Slovenského rozhlasu.jpg

Štvrtá novinka je v podobe nových výziev.

Hviezdna pätica cestujúcich si vyskúša jazdu na motorkách, navštívi salaš, kde si budú môcť poťažkať čerstvo narodené ovečky, ale aj popasovať sa s prácou, ktorá im určite voňať nebude.

Zažijú jazdu na motorových člnoch po Dunaji, vyskúšajú si špeciálne paddleboardy v Čunove, dievčatá vezmú Čekyho v SND v Bratislave aj na miesta, kde sa nemôžu bežne dostať návštevníci.

Boris a Šoko budú umývať okná na veži Kamzík vo výške niekoľkých desiatok metrov, v Štúrove cestovatelia prebehnú poprvýkrát v histórii relácie aj za hranice, cez most do Ostrihomu a divákov čaká oveľa viac zaujímavých i vtipných momentov.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


A poslednou, piatou, nemenej atraktívnou novinkou sú špeciálni hostia.

Tí obohatia niektoré časti a budú našich cestovateľov sprevádzať po rôznych zákutiach Slovenska. Jozef Vajda nás privíta v Nimnici, pretekár Martin Vaculík, majster sveta na plochej dráhe v Žarnovici či Richard Stanke v Bratislave.

Nová séria šou S úsmevom po Slovensku štartuje vo štvrtok 21. apríla a následne každý štvrtok v premiére o 21.25 h na Jednotke.

Sledovať ju môžete aj online na webe rtvs.sk aj v mobilnej aplikácii RTVS.

25 50 75 90

Galéria

S úsmevom po Slovensku 3 aj pri vínku.jpg S úsmevom po Slovensku 3 aj s prasiatkami.jpg S úsmevom po Slovensku 3 a spoznávanie nových kútov krajiny.jpg S úsmevom po Slovensku 3 aj v ikonickej dodávke.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia