Úvod Novinky Tipy z programu
Hokejové trendy? Richard Lintner prezradil, čo je na ľade naozaj trápne
Hokejové trendy? Richard Lintner prezradil, čo je na ľade naozaj trápne

Hokejové trendy? Richard Lintner prezradil, čo je na ľade naozaj trápne

Už vieme, kto je na ľade frajer.

Tieto dni žijeme hokejom a tak sme prekvapili nášho hokejového velikána Richarda Lintnera pár otázkami. Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, aké sú trendy na ľade? Nosia hokejisti dres zapravený alebo nie? A je opáskovanie hokejky vec imidžu?

Richard Lintner, moderátor šou Citrónshow, nám odpovedal na naše zvedavé otázky. Pozrite si video a dozviete sa, že aj v hokeji existuje otázka vkusu.


Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku.

Po prvé, zapravený dres vyzerá štýlovo. „Je to frajerina, takže za mňa áno,“ reagoval bez váhania. Naopak, ak niečo rozhodne štýlové nie je, tak je to jazyk na holenných chráničoch. „Jazyk musí byť pod holennými chráničmi. To je trápne, keď je to vonku,“ hovorí Rišo.

Zaujímalo nás tiež, či je aj opáskovanie čepele hokejky záležitosť trendov. Na túto otázku odpovedal Richard s nadšením. Je to vynikajúca otázka. Pochopiteľne celá, pretože dnešné hokejky sú umelé a kompozitové. Puk sa po tom materiáli veľmi šmýka, odporúča teda opáskovať celú čepeľ, čo zlepší kontrolu nad pukom.

A pre väčšiu srandu na ľade, netreba sa báť ani hokejovej metelice. Na otázku, či sa zapojiť do bitky na ľade alebo nie odpovedal s humorom a stručne. „Skôr áno. Prečo nie?,“ smeje sa Rišo Lintner s číslom 41.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia