Úvod Novinky Filmy a seriály
Pozrite sa, ako sa nakrúcal nový seriál RTVS Mami, kúp mi psa
Pozrite sa, ako sa nakrúcal nový seriál RTVS Mami, kúp mi psa

Pozrite sa, ako sa nakrúcal nový seriál RTVS Mami, kúp mi psa

Prácu s deťmi, ale aj štvornohými miláčikmi, si chválil nielen režisér, ale uznávaný slovenský herec Ivan Romančík.

Mami, kúp mi psa - to je názov nového rodinného seriálu, ktorý vznikol na motívy rovnomennej knihy od Zuzany Štelbašskej, réžie sa ujal Bohdan Sláma.

Mami, kúp mi psa

„Robíme to tak, aby to bolo pravdivé. To, že je seriál určený aj deťom, ešte neznamená, že to musí byť nepravdivé," povedal oceňovaný český umelec. Ako dodal, hrdinovia riešia množstvo vážnych problémov, ktoré sa týkajú nielen sveta najmenších, ale aj dospelých ľudí.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„Deti sú skvelé a aj dospelí sú skvelí. Hrajú to výborne," nešetril chválami na adresu hercov režisér. Hlavného detského hrdinu stvárnil Benjamín Lacko, ktorý strávil takmer celé prázdniny pred kamerami. Skúsenosti s nakrúcaním v tom čase už mal, pretože predtým si zahral vo filme Mohyla o M.R. Štefánikovi.

Mami, kúp mi psa vždy v sobotu predpoludním na Jednotke

Benjamín si v seriáli zahral Ondra, ktorý prichádza z mestského prostredia na vidiek. S dedom, s ktorým sa predtým nevídal tak často, si spočiatku príliš nerozumie, no ich vzťah sa začne postupne meniť k lepšiemu. Veľkú úlohu zohrajú štvornohí kamaráti.

Mami, kúp mi psa

„Je to krásna práca v krásnom prostredí, detiská sú veľmi šikovné," prezradil Ivan Romančík, v seriáli dedo Medo. V seriáli Mami, kúp mi psa, ktorý dostal desať dielov, si zahrala aj Zuzana Kronerová, Michal Kubovčík či Přemysl Boublík.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia