Úvod Novinky Filmy a seriály
Vanesa srší sexepílom nielen v obľúbenom seriáli Priznanie
Vanesa srší sexepílom nielen v obľúbenom seriáli Priznanie

Vanesa srší sexepílom nielen v obľúbenom seriáli Priznanie

Sledujte rozhovor s herečkou Martinou Zábranskou.

Keď sa v seriáli Priznanie zjavila Vanesa, spozorneli nielen diváci, ale aj Juraj – odchovanec detského domova, ktorému sa konečne podarilo získať prácu.

Medzi Martinou Zábranskou a Róbertom Siposom je chémia neprehliadnuteľná a ako nám povedala sympatická herečka, v seriáli to síce medzi nimi iskrí, v súkromí sú iba dobrí kamaráti.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„Ľudia, celý štáb, všetko to klaplo perfektne a som veľmi príjemne prekvapená aj z režiséra. Jeho prístup, ako s nami pracoval a ako chcel, aby boli postavy autentické,“ prezradila v rozhovore Martina, ktorá sa okrem herectva venuje aj moderovaniu v rádiu.

Moderátorka, herečka, milovníčka športu

„V druhom ročníku na základnej škole som objavila dramatický krúžok a vtedy ma to chytilo. Na herectvo som sa nakoniec nedostala, študovala som manažment, potom som skončila v rádiu, ale nakoniec si to herectvo ku mne našlo cestu,“ zhrnula seriálová Vanesa.

Reč bola aj o tom, čo robí, keď práve nepracuje – nevysiela v rádiu a ani nehrá. Maca, ako ju poznajú poslucháči, si ešte na začiatku pandémie vzala z útulku psa, preto sa mu snaží venovať čo najviac času. Rovnako však miluje šport a pravidelný pohyb.

Ako sa bude vyvíjať osud Vanesy v Priznaní?

Sledujte v nedeľu o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia