Úvod Novinky Filmy a seriály
Aké tajomstvo ukrýva krásna Lejla? Priznaniu sa nevyhne
Aké tajomstvo ukrýva krásna Lejla? Priznaniu sa nevyhne

Aké tajomstvo ukrýva krásna Lejla? Priznaniu sa nevyhne

Nezmeškajte štvrtú epizódu obľúbeného seriálu, ktorá prinesie množstvo dramatických momentov.

Priznanie malo uplynulú nedeľu rekordnú sledovanosť. Tretiu epizódu si pozrelo fantastických 528-tisíc divákov, seriál môžete naďalej sledovať aj v našom online archíve či prostredníctvom aplikácie RTVS.

V rodine Važanovcov sa črtá nový problém. Kristína s Michalom zatiaľ netušia, že sa ich syn začal stretávať s pochybnou partiou kamarátov.

Chlapci sa v opustenej továrni navzájom „hecujú“, skúšajú dokonca streľbu zo zbraní. Informácia o tom, že Borisova mama zamestnala v krajčírskej dielni ženu zo Sýrie, ich vyruší.

Lejlina minulosť zahalená rúškom tajomstva

Na druhom konci mesta zasa vyruší polícia majiteľa bazáru s autami. Podľa najnovších zistení mužov zákona sa v oblasti, kde sa bazár nachádza, objavila podozrivá dodávka.

Vyšetrovanie „dodávky smrti“, z ktorej vystúpila živá iba Lejla a jej syn Sámi, sa zdá, znova otvorí. Množstvo otáznikov visí aj nad osudom mladej ženy, ktorej sa konečne podarilo získať prácu aj nové ubytovanie.

Vyzerá to tak, že Lejla o svojej minulosti nepovedala všetko. Dokonca ani sociálnej pracovníčke Andrei, ktorá sa jej snaží pomôcť.

Pozrite si ochutnávku novej časti Priznania, ktoré môžete sledovať opäť v nedeľu o 20:30 hod. na Jednotke, ale aj online na našom webe.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia