Úvod Novinky Filmy a seriály
Priznanie: Toto na malého Filipka prezradil seriálový brat
Priznanie: Toto na malého Filipka prezradil seriálový brat

Priznanie: Toto na malého Filipka prezradil seriálový brat

Postavu Borisa Važana si v seriáli Hniezdo aj Priznanie zahral talentovaný Andy Kummer.

O seriáli Priznanie, v ktorom pokračuje príbeh rodiny Važanovcov, sme sa rozprávali aj s mladým hercom Andym Kummerom. Ten stvárnil postavu Borisa Važana, dospievajúceho syna Kristíny a Michala.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„Som rád, že som mohol získať takúto hereckú skúsenosť, nakrúcanie sa mi veľmi páči,“ povedal nám v rozhovore, ktorý sme nakrúcali ešte v lete, keď Priznanie len vznikalo.

Reč bola aj o Soni Norisovej a Alexandrovi Bártovi. Zaujímalo nás, akí sú v úlohe seriálových rodičov. „Sú veľmi milí kolegovia, ktorí ma vedia povzbudiť a veľmi dobre sa mi s nimi pracuje,“ prezradil Kummer. Ako dodal, často od nich dostáva cenné rady.

Boris sa pochválil kamarátom...

Raz ich možno bude aj on dávať mladším, napr. seriálovému Filipkovi, ktorý sa, ako sme sa dozvedeli, volá v skutočnosti Maťko. „Je veľmi usmievavý, nenáročný a mám ho naozaj rád,“ uzavrel mladý Važan.

V ostatnej epizóde Priznanie, ktorú môžete sledovať zadarmo a bez reklamy aj v našom online archíve, sa Boris kamarátom pochválil, že jeho mama zamestnala migrantku zo Sýrie.

Partia, s ktorou sa Boris stýka, zdá sa, nebude mať naňho najlepší vplyv. Zbrane a nálady namierené proti utečencom v ňom vyvolávajú množstvo pochybností.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia