Úvod Novinky Osobnosti
Soňa Norisová otvorene o citlivých témach v seriáli Priznanie
Soňa Norisová otvorene o citlivých témach v seriáli Priznanie

Soňa Norisová otvorene o citlivých témach v seriáli Priznanie

Herečka, ktorá si zahrala Kristínu Važanovú priznala, že scenár seriálovej novinky RTVS ju nadchol.

Soňa Norisová už niekoľkokrát v rozhovoroch povedala, že úloha Kristíny Važanovej v seriáli Hniezdo bola pre ňu mimoriadne náročná a vyčerpávajúca.

Rovnaké pocity mala obľúbená slovenská herečka aj pri nakrúcaní novinky Priznanie, ktorá pokračuje na obrazovkách Jednotky aj túto nedeľu večer.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Jedným dychom však dodala, že pocit únavy po náročnom nakrúcaní sprevádzal aj pocit spokojnosti po dobre odvedenej práci. Ako zareagovala, keď si prvýkrát prečítala scenár?

S Alexandrom nám to klape herecky aj ľudsky

„Bola som zvedavá, ako sa dá téma migrantov rozvíjať. Predsa len, dotýka sa nás všetkých, aj keď teraz sa viac zaoberáme koronavírusom... Vtiahlo ma to presne tak, ako sa to stalo aj pri scenári Hniezda. Je to aj napínavé aj dojemné a smutné,“ prezradila Norisová.

Sympatická herečka neskrývala radosť ani z opätovného stretnutia s Alexandrom Bártom. Priznala, že im to klape nielen herecky, ale aj ľudsky. Tiež nás zaujímalo, ako si s odstupom času spomína na Hniezdo.

Podľa vlastných slov ju najviac tešilo nielen samotné nakrúcanie, ale aj pozitívne ohlasy od divákov. Tie prichádzali nielen zo Slovenska, ale aj susedných Čiech.

Seriál Hniezdo aj seriál Priznanie nájdete zadarmo a bez reklamy v našom online archíve. Sledovať osudy obľúbených hrdinov môžete aj prostredníctvom našej aplikácie.

Druhá časť Priznania v nedeľu o 20:30 hod. na Jednotke, seriál je možné sledovať aj online na našom webe.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia