Úvod Novinky Filmy a seriály
Zoznámte sa s postavami nového seriálu RTVS Priznanie
Zoznámte sa s postavami nového seriálu RTVS Priznanie

Zoznámte sa s postavami nového seriálu RTVS Priznanie

Nezmeškajte prvú epizódu, ktorú odvysielame na Jednotke 9. januára.

V nedeľu 9. januára odštartuje na Jednotke nový seriál RTVS s názvom Priznanie. Voľné pokračovanie obľúbeného a mimoriadne úspešného seriálu Hniezdo bude plné lásky, ale aj napätia. Chýbať nebude kriminálna zápletka aj veľké tajomstvo.

Priznanie, seriál

Važanovci si prešli zložitým obdobím. Ďalšie ich ešte len čaká. Zdroj foto: RTVS

Priznanie, ktoré dostalo nádhernú titulnú skladbu, prinesie úplne novú – spoločensky zaujímavú tému, známe, ale aj úplne nové postavy.

Hlavnou hrdinkou bude Sýrčanka Lejla, mladá žena, ktorá čaká na azyl. Jej minulosť je poznačená tragédiou a na Slovensko prichádza s malým synčekom Sámim. Lejlu si zahrá herečka Angelika Sbouli.

Priznanie dostalo 10 epizód, začne sa druhú januárovú nedeľu

Diváci sa však môžu tešiť aj na Soňu Norisovú a Alexandra Bártu. Rodina Važanovcov má tri deti, pričom najmladšieho syna splodila Kristína neplánovane a nečakane s manželom svojej najlepšej kamarátky. Marta Fialová alias Andrea Karnasová si odpykáva sedem rokov za mrežami.

Priznanie, seriál

Juraj je z detského domova, Vanesa je zasa otcov miláčik. Zdroj foto: RTVS

Novou postavou v seriáli bude Andrea, sociálna pracovníčka, ktorá pomáha migrantom. Zahrala si ju Rebeka Poláková. Jej kolega Marek v podaní Kamila Mikulčíka je zasa psychológ, ktorý pôsobil na misiách pri našich vojenských jednotkách v Afganistane a tiež Sýrii.

Robert Sipos si zahral Juraja, odchovanca detského domova, ktorý sa zapletie do pašovania cigariet. Martina Zábranská ako Vanesa je zasa dcérou majiteľa bazáru s autami, ktorého stvárnil Ivan Krúpa.

Priznanie, seriál

Daniš priznal v rozhovore, že celý scenár Priznania nečítal. Chce si ho takisto pozrieť v televízii. Zdroj foto: RTVS

Vanesa je síce otcov miláčik, no žiadna snobka. Chce len cestovať a žiť svoj vlastný život. Na stope zločinu bude v Priznaní Oskar alias Ondřej Daniš.

„Po veľkom úspechu nášho pôvodného seriálu Hniezdo sa teším na ďalší nový seriál, ktorý úplne celý od námetu vzniká po strechou RTVS. Priznanie prinesie na obrazovky ďalšiu spoločensky diskutovanú tému. Po téme adopcií z Hniezda sa v Priznaní zameriame na tému migrácie, no na pozadí toho všetkého bude láska, rodina a hodnoty. To všetko s tajomstvom a kriminálnou zápletkou sľubuje divákom skvelý zážitok. Verím, že ho od nás v novom roku prijmú a ocenia“, povedal generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník.

Režisérom seriálu je Braňo Mišík, pod scenármi sú podpísaní Zuzana Líšková, Naďa Jurkemik a Peter Nagy. Nový seriál Priznanie vzniká z idey dramaturgičky Dany Gargulákovej a jeho námet i storyline spracovali Zuzana Líšková, Naďa Jurkemik a Braňo Mišík. Šéfdramaturgičkou projektu je Jana Kákošová a producentkou Zuzana Balkóová25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia