Úvod Novinky Filmy a seriály
Seriál Hniezdo oslavuje prvý rok: Dostupný je v archíve
Seriál Hniezdo oslavuje prvý rok: Dostupný je v archíve

Seriál Hniezdo oslavuje prvý rok: Dostupný je v archíve

Pripomeňte si dramatický príbeh rodín, ktorých život zmenil jediný novorodenec.

Verili by ste, že je to už viac ako rok, čo sa vo vysielaní RTVS objavil dramatický seriál s názvom Hniezdo? Začiatkom roka 2020 sme sa začali postupne zoznamovať s postavami a ich príbehmi, ktoré dojímali a neraz aj nemilo prekvapili divákov Jednotky. K Hniezdu si každú nedeľu večer sadali desaťtisíce divákov, ktorí s napätím hádali, aký osud čaká odložené bábätko.

Manželia Kalmanovci, Hniezdo

Radosť z adoptovaného dieťaťa boal obrovská... zdroj: RTVS.

Seriál otvoril mimoriadne citlivú tému adopcie. Čo prežíva matka, ktorá bábätka vzdá? Aká cesta čaká novorodenca, ktorý sa ocitá v hniezde záchrany? Čo to urobí s rodinou, v ktorej sa odrazu ocitá nový človek? Jednu z hlavných postáv si zahrala Soňa Norisová. Ako priznala v niekoľkých rozhovoroch, bolo to pre ňu mimoriadne náročné.

Braňo Mišík, režisér Hniezda

Režisér Hniezda je Braňo Mišík, ktorý je podpísaný aj pod námetom seriálu, zdroj: RTVS

Postava matky, ktorá sa po pôrode vzdá malého chlapčeka, je mimoriadne kontroverzná. V istých momentoch ju budete ľutovať, potom nenávidieť, no zároveň obdivovať... Spoluprácu na seriáli si chválil aj Alexander Bárta, ktorý si zahral manžela a otca dvoch dospievajúcich detí. Stačil jediný moment a život sa mu otočil naruby...

Hniezdo je stále dostupné v našom online archíve. Zadarmo a bez reklamy.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia