Úvod Novinky Tipy z programu
Napätie sa stupňuje. Nezmeškajte ďalšiu časť seriálu Priznanie
Napätie sa stupňuje. Nezmeškajte ďalšiu časť seriálu Priznanie

Napätie sa stupňuje. Nezmeškajte ďalšiu časť seriálu Priznanie

Seriál Priznanie vysielame každú nedeľu večer na Jednotke.

Posledná epizóda mimoriadne úspešného seriálu priniesla hneď niekoľko dramatických momentov. Michal Važan nedokáže odolať zakázanej láske, ktorú nečkane pocítil k tajomnej Lejle. V rodine Važanovcov však nie je jediným problémom Lejla.

Všetko sa ešte viac skomplikuje, keď Marta zrazu zatúži spoznať malého Filipka, syna Kristíny Važanovej a mŕtveho Petra Fialu.

Svojou požiadavkou zaskočí nielen Michala, ale najmä Kristínu. Tá neskrýva hnev a odmieta akékoľvek stretnutia s bývalou kamarátkou.

Priznanie prinesie dramatické chvíle

Marta Fialová sa však znenazdajky zjaví vo dverách Kristíninho domu a pre obe ženy sa zrazu začne celkom nová kapitola.

Náročné obdobie prežíva aj Lejla. Trápia ju nielen city k Michalovi, ale najmä strach, že stratí všetko, na čom jej v živote záleží.

Ako sa Michal nakoniec rozhodne? Nechá sa ďalej unášať citmi k Lejle alebo sa vráti k manželke, s ktorou ho momentálne spájajú iba problémy? A kam až je ochotná zájsť Marta Fialová?

Všetko sa dozviete v najnovšej epizóde seriálu Priznanie, ktorú vysielame už v nedeľu o 20:30 hod. na Jednotke. Všetky odvysielané časti si môžete pozrieť aj v online archíve RTVS zadarmo a bez reklamy.

25 50 75 90
FOTO: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia