Úvod Novinky Tipy z programu
Plavková sezóna sa blíži. Toto sú trendy v jednodielnych plavkách
Plavková sezóna sa blíži. Toto sú trendy v jednodielnych plavkách

Plavková sezóna sa blíži. Toto sú trendy v jednodielnych plavkách

Aj v jednodielnych plavkách môžete na pláži zahviezdiť. 

Milé dámy, leto sa blíži a s ním aj plavková sezóna. V relácii Dámsky klub sme vám priniesli niekoľko tipov na trendy jednodielne plavky. Zahalia celé telo a vyzerajú skvelo. Vybrať si môžete z rôznych strihov podľa typu vašej postavy.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Každá žena si nájde svoje

Pre plnšie boky a výraznejšie brušné partie sadnú takzvané „tankiny“. Sú síce dvojdielne, ale skladajú sa z dlhšieho topu a nohavičiek. Na postave pôsobia rovnako ako jednodielne plavky. Voľne rozšírený vršok krásne prekryje brušné partie a splynie s postavou. Na trhu nájdete aj rôzne netradičné modely, ktoré ako plavky nepôsobia.

Ak chcete prekryť bruško, siahnuť môžete aj po zoštíhľujúcich plavkách. Sú vyrobené zo špeciálnej látky a zdobené riaseným efektom. Riasenie opticky zužuje postavu a navyše pôsobí elegantne.

plavky v dámskom klube.jpg

Pre štíhlejšie postavy môžu siahnuť napríklad po zaujímavom asymetrickom strihu. Napríklad plavky cez jedno rameno, ktoré kombinujú rôzne druhy látok pôsobia trendy.

Hanblivejšie dámy ocenia plavkové šatôčky. Jednodielne plavky so sukňou, ktorá prekryje viac ako štandardné plavky. Okrem toho, že vyzerajú štýlovo, poskytujú komfort a pohodlie.

Pozor, trendom tohto leta bude luxusná kombinácia zlatej a čiernej farby.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia