Úvod Novinky Osobnosti
Veľká novinka Ivety Malachovskej. Buďte pri tom tiež
Veľká novinka Ivety Malachovskej. Buďte pri tom tiež

Veľká novinka Ivety Malachovskej. Buďte pri tom tiež

Moderátorka spúšťa svoj prvý RTVS podcast s názvom Divy Ivy.

Iveta Malachovská je dlhoročná moderátorka a tvár RTVS, ktorá obdivuje významných ľudí z kultúrneho, športového a rôzneho iného sveta. Lebo každý nás môže niečím obohatiť a od mnohých ľudí sa môžeme podľa nej veľa naučiť. Preto sa rozhodla pre podcast, ktorý práve týchto ľudí predstavuje.

Iveta Malachovská a jej podcast Divy Ivy

Podcast Divy Ivy bude zameraný na rozhovory so zaujímavými osobnosťami zo Slovenska, aj zo zahraničia. Iveta ich bude spovedať so zvedavosťou sebe vlastnou a pýtať sa na veci, ktoré ich udivujú. Moderátorka Iveta Malachovská vás pozýva pozerať jej podcast od 1. marca na webe rtvs.sk.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Kto je Iveta Malachovská

Ako moderátorka začínala ešte v Československu vo verejnoprávnej televízii ako sprievodkyňa relácie. Tak sa predtým nazývali moderátori. Pracovala v súkromnej televízii, teraz je opäť tvárou RTVS. Prešla si mnohými reláciami a dnes ako moderátorka Dámskeho klubu pôsobí už 15 rokov. Málokto možno vie, že je aj režisérka. V roku 2022 uviedla do kín film o opernom spevákovi Petrovi Dvorskom. V roku 2023 získala ocenenie Slovenka roka v kategórii Médiá a komunikácia.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia