Úvod Novinky Tipy z programu
Týždeň s RTVS: Pripravený je bohatý TV program
Týždeň s RTVS: Pripravený je bohatý TV program

Týždeň s RTVS: Pripravený je bohatý TV program

Na čo sa tento týždeň môžete tešiť na televíznych obrazovkách?

Aj tento týždeň sa môžete tešiť na obľúbené zábavné či vedomostné relácie, pútavé filmy a seriály. Už v pondelok večer ponúkne Jednotka svojim divákom film Operácia Eichmann, historický triler inšpirovaný skutočnými udalosťami. Po ňom bude nasledovať relácia Reportéri a český kriminálny seriál Inšpektor Max. Dvojka prinesie ďalšiu epizódu súťaže Lov slov, ako aj dokumentárny seriál Tajomstvá vesmíru a reláciu Experiment.

Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku.

V utorok môžete od 20:30 hod. sledovať na Jednotke krimi seriál Oktopus, ktorý sleduje prácu kriminalistov vyšetrujúcich desiatky rokov staré prípady. Nasledovať bude Miesto zločinu Ostrava. Dvojka divákom prinesie hudobný dokument DNA popu: Peter Nagy, ktorý odvysiela pri príležitosti životného jubilea legendárneho slovenského speváka.

Milovníci napätia si v stredu večer nesmú nechať ujsť Vraždy v Blois, film z populárneho francúzskeho cyklu. O 22:30 hod. potom Jednotka ponúkne špeciálnu diskusnú reláciu Ako ďalej, RTVS?, ktorú môžu diváci sledovať aj na :24 od 20:20 hod. Dvojka ponúkne dokumentárny seriál Záchrana raja, po ktorom bude nasledovať ekologický dokument s názvom Dokážeme ochladiť planétu?

Štvrtkový večer na Jednotke bude už tradične patriť hudobno-zábavnej relácii Hit roka s populárnymi glosátormi a hosťami. Po nej si môžete pozrieť ďalší diel obľúbeného seriálu Lekárka z ostrova. Dvojka o 20:40 hod. odvysiela dokumentárny portrét legendárneho komika Bustera Keatona Veľký Buster.

Relácie Milujem Slovensko a Cestou necestou vám spríjemnia piatkový večer na Jednotke. Na Dvojke môžete zase sledovať pokračovanie seriálu Katarína Veľká III., od 21:30 hod. si môžete zaspomínať na ikonu slovenskej hudby, Karola Duchoňa, v dokumente Radosť zo života.

Sobotný večer už tradične odštartujeme reláciou Záhady tela, v ktorej sa opäť pozrieme na zaujímavé fakty a mýty o ľudskom tele. Nasledovať bude talkšou Petra Marcina Neskoro večer so zábavnými hosťami. Dvojka prinesie skutočný príbeh Jeanine Deckersovej, ktorá sa ako spievajúca mníška preslávila s hitom Dominique. Od 23:30 hod. môžete sledovať film My, dojímavý a zároveň i veselý príbeh rodiny Petersonovcov, ktorý vznikol na základe rovnomennej knižnej predlohy anglického autora a scenáristu Davida Nichollsa (Jeden deň).

Záver týždňa sa ponesie v znamení vedomostnej súťaže Duel šampiónov, ktorú ponúkne Jednotka od 20:30 hod. Po nej si nenechajte ujsť klasický vojnový film Príliš vzdialený most s hviezdnym hereckým obsadením.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia