Úvod Novinky Tipy z programu
Vedomostná súťaž Čo ja viem už aj v rádiu. Zapojte sa
Vedomostná súťaž Čo ja viem už aj v rádiu. Zapojte sa

Vedomostná súťaž Čo ja viem už aj v rádiu. Zapojte sa

Aj keď obľúbená šou Čo ja viem príde na obrazovky RTVS až na jeseň, poslucháči Rádia Slovensko si budú môcť svoje vedomosti overiť už teraz.

„Synergia medzi televíznym a rozhlasovým vysielaním zafungovala na jeseň veľmi dobre,“ hovorí intendant Rádia Slovensko Roman Bomboš. „Preto sme sa rozhodli aj v čase, keď sa Čo ja viem nevysiela v televízii, pokračovať jej rozhlasovou časťou.“

231208_CoJaViem_IvanaIlgova_4.jpg


Od 8. apríla do 28. júna sa budú objavovať vo vysielaní Rádia Slovensko otázky, no bude to vyzerať celkom inak ako v televízii. „Vyberali sme otázky zo všetkých desiatich predchádzajúcich sérií televíznej súťaže,“ vysvetľuje Bomboš, ktorý je aj scenáristom televíznej súťaže Čo ja viem.

„Bolo to pracné, keďže sme za dekádu televízneho súťaženia položili už viac ako 7 000 rôznych otázok zo všetkých možných odborov.“ Od pondelka tak v rozhlasovom éteri zaznejú otázky z našej histórie, prírodovedy, fyziky, športu či kultúry a poslucháči budú mať na výber dve možnosti odpovede.

Denne sa budú dať vyhrávať zľavy do kníhkupectva a na jedného poslucháča čaká hlavná výhra, rodinná dovolenka v Turecku. Študenti sa do televíznej relácie Čo ja viem môžu stále prihlásiť TU.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia