Veľkou lyžicou (Kváskovanie)

Vhodné pre všetkých Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Kulinárium slovenských potravín.
Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Archív - zvoľte dátum

Šarkan si konečne založí svoj prvý kvások. Samozrejme, vďaka pekárke Naty Žúrekovej, ktorá urobí kváskovú pizzu na grile v Marianke. Príde aj biológ Peter Wetzler, ktorý vytvoril mapu kvalitných pestovateľov a chovateľov a deti na školách učí pozitívnemu vzťahu k potravinám. Dokonalú pekáreň sme našli v Šamoríne, ale nič by sme neupiekli bez dobrej múky, na ktorej výrobu sa pozrela Octavia.

Archív - zvoľte dátum

Reláciu najbližšie vysielame

  • Piatok 10.05. 13:55 Repríza
  • Nedeľa 12.05. 18:15
  • Piatok 17.05. 13:55 Repríza
  • Nedeľa 19.05. 18:15
  • Piatok 24.05. 14:00 Repríza
  • Nedeľa 26.05. 18:15