Veľkou lyžicou (Plody zo skleníka)

Vhodné pre všetkých Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Kulinárium slovenských potravín.
Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Archív - zvoľte dátum

Šarkan unesie z Bratislavy dvoch šéfkuchárov do krásneho mesta Levice. Tam sa kedysi pestovala ryža, no dnes jazerá okupujú kapry a neďaleké skleníky paradajky. Naučíme sa, ako paradajky môžu rásť bez zeme a chutiť famózne. Vďaka jednému krásnemu ľudského príbehu spozná Octavia aj fóliovníky na biofarme v Gbeloch. Vrchol jednoduchosti a dokonalosti ukážu kuchári Martin Korbelič a Tomáš Sika v receptoch z paradajok, ktorými chce Šarkan vítať všetky štátne delegácie.

Archív - zvoľte dátum

Reláciu najbližšie vysielame

  • Piatok 17.05. 13:55 Repríza
  • Nedeľa 19.05. 18:15
  • Piatok 24.05. 14:00 Repríza
  • Nedeľa 26.05. 18:15
  • Piatok 31.05. 14:00 Repríza
  • Nedeľa 2.06. 18:15