Exkluzívna premiéra novej piesne M. Gombitovej v Rádiu Slovensko (VIDEO)

Exkluzívna premiéra novej piesne M. Gombitovej v Rádiu Slovensko (VIDEO)
Marika Gombitová sa rozhodla pre nahrávanie v profesionálnom štúdiu, aby sa mohla naplno koncentrovať na samotnú pieseň a naplniť tak očakávania svojich priaznivcov. Pieseň mala premiéru v Rádiu Slovensko a 14 dní bude exkluzívne nasadená iba v rotácii Rádia Slovensko.

„Filmová verzia rozprávky P. Dobšinského Sedem zhavranelých bratov ma veľmi oslovila. Vznikol skutočne krásny, pravdivý a hlboký film, ktorý sa bude divákom páčiť. Preto som s radosťou prijala ponuku naspievať doň titulnú pieseň, ktorej dal Kamil Peteraj názov Ten príbeh za náš sen stál. V rozprávkach sa skrývajú večné posolstvá a múdrosť mnohých generácií a aj posolstvo tejto pesničky, vychádzajúce z filmovej podoby hovorí o sile snov. Vďaka snom sa dokážeme nielen vyrovnať s osudom, ale ho aj zmeniť, či premôcť. Teším sa na premiéru a želám filmu aj filmovej pesničke úspech a veľa divákov,“ vyjadrila sa k svojej novej pesničke Marika Gombitová.

Vypočujte si pesničku Ten príbeh za náš sen stál:



DSC_0752.jpg

Už 28. mája príde do našich kín nová slovensko – česká rozprávka na motívy Pavla Dobšinského, na jej koprodukcii sa výrazne podieľala aj RTVS. Počas druhého aprílového víkendu prebehlo vo Veľkom koncertnom štúdiu Slovenského rozhlasu nahrávanie filmovej hudby orchestrom hrajúcim na historické nástroje Solamente naturali pod dirigentskou taktovkou Antona Popoviča a za účasti skladateľa hudby Vaša Patejdla. Filmové dialógy v slovenskom znení pripravil Ľubomír Feldek, film vznikol pod producentskou taktovkou spoločnosti Attack. Diváci sa môžu tešiť na hviezdne herecké obsadenie v podaní slovenských hercov  Jany Oľhovej (matka), Mariána Geišberga (otec), Csongora Kassaia (farár), Kristíny Svarinskej (slúžka) či Miroslava Nogu (kráľ).


Už čoskoro budete mať možnosť počuť i vidieť pesničku Ten príbeh za náš sen stál v televíznej premiére na podujatí SLOVENKA ROKA 2015, ktoré sa uskutoční v nedeľu 24. mája 2015 v historickej budove Slovenského národného divadla v Bratislave. Priamy prenos zo slávnostného večera odvysiela Jednotka o 20:20.

Živé vysielanie ??:??

Televízia