Úvod Novinky EURO 2020
Futbalový sviatok roka je tu: EURO 2020 na Jednotke a Dvojke
Futbalový sviatok roka je tu: EURO 2020 na Jednotke a Dvojke

Futbalový sviatok roka je tu: EURO 2020 na Jednotke a Dvojke

RTVS prinesie na svojich obrazovkách všetkých 51 zápasov. 

Po hokejových majstrovstvách sveta je pre športových nadšencov pripravené ďalšie významné podujatie. Zápasom Turecko - Taliansko dnes štartuje futbalové EURO 2020 a RTVS bude pri tom.

Takmer všetky zápasy EURO 2020 prinesie RTVS svojim divákom naživo, okrem 6 zápasov posledného kola základných skupín, ktoré sa hrajú paralelne a diváci si ich budú môcť pozrieť zo záznamu a naživo na webe futbal.rtvs.sk, kde bude možné sledovať všetky zápasy šampionátu.


Všetky tri zápasy slovenskej reprezentácie v základnej skupine prinesie RTVS aj v rozhlasovom vysielaní v Rádiu Slovensko formou živej reportáže z bratislavského štúdia.

Rozhlasových poslucháčov bude počas EURO 2020 vysielanie Rádia Slovensko pravidelne zásobovať aj informáciami zo slovenského tábora, a to nielen vo všetkých spravodajských pozíciách, ale aj v prúdovom vysielaní.

Priamo z dejiska

V dejisku slovenských stretnutí, priamo v Petrohrade a Seville, bude štáb RTVS s redaktorom Dominikom Krížom, ktorý bude už dva dni pred začiatkom turnaja v Petrohrade monitorovať prípravy a dianie v slovenskom kempe a následne bude prinášať aktuality.

euro_2020_trofej

Komentátormi zápasov v bratislavskom štúdiu budú Marcel Merčiak, Ľuboš Hlavena a Peter Zagiba. Zo Štúdia EURO 2020 sa divákom prihovoria Ľuboš Hlavena, Oľga Konečná a Mercel Merčiak.

Na poste spolukomentátorov sa vystriedajú Marián Zeman, Martin Mikulič, Peter Ďuriš, Róbert Paldan, Stanislav Angelovič a Juraj Piroska a v štúdiu RTVS privítajú moderátori aj expertov Martina Mikuliča, Petra Ďuriša, Róberta Paldana, Stanislava Angeloviča, Juraja Pirosku, Borisa Kitku, Jána Kociana a Vladimíra Koníka.

Na konci každého hracieho dňa, po 23:15 hod., sa diváci môžu tešiť na Highlighty EURO 2020, v ktorých uvidia prehľad najdôležitejších akcií všetkých zápasov.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia