Úvod Novinky Filmy a seriály
Ordinácia s výhľadom na more: Nezmeškajte finále seriálu
Ordinácia s výhľadom na more: Nezmeškajte finále seriálu

Ordinácia s výhľadom na more: Nezmeškajte finále seriálu

Kam zavedie osud mladú lekárku Ninu po tom, čo príde o prácu na luxusnej výletnej lodi?

Každý utorok večer môžete sledovať nový romantický seriál Ordinácia s výhľadom na more. Seriál z nemeckej produkcie mal premiéru v roku 2017 a tešil sa veľkému úspechu. Postupne si získal aj slovenských divákov

Ordinácia s výhľadom na more

Hlavnou postavou je lekárka Nora Kaminská, ktorá vykonávala svoje povolanie na luxusnej výletnej lodi, no svoju pracovné miesto prišla. Jej kariéra sa nečakane zvrtla a jediné, čo jej zostalo z minulosti, je priateľstvo s Richardom - spolužiakom zo školy. Ten jej v pravý čas podáva pomocnú ruku.

Ordinácia s výhľadom na more

Richard Freese jej zabezpečí miesto lekárky v klinike na nemeckom ostrove Rujana. Nora prichádza na nové miesto a do nového zamestnania s nádejou, že jej život naberie ten správny smer. Nič však nie je také jednoduché. Ostrovania si držia odstup a šarmantnú Ninu neprijímajú do svojich kruhov najprívetivejšie.

Začínajú sa šíriť reči o tom, prečo prišla o svoj job na výletnej lodi. Lekárka Nora má z nových začiatkov zmiešané pocity a najradšej by sa všetkého vzdala. Stále je tu Richard, ktorý je rozhodnutý pomôcť jej znova. Ordinácia s výhľadom na more v utorok o 20:30 hod. na Jednotke.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia