Úvod Novinky Filmy a seriály
Začiatok posledného februárového týždňa v znamení romantiky
Začiatok posledného februárového týždňa v znamení romantiky

Začiatok posledného februárového týždňa v znamení romantiky

Nenechajte si ujsť taliansku romantickú komédiu s názvom Bola si už na Mesiaci?

Začnite posledný februárový týždeň v spoločnosti hrdinov vydarenej romantickej komédie, ktorý v pondelok večer odvysiela Jednotka. Bola si už na Mesiaci? Talianska snímka poteší najmä fanúšikov romantiky, vo filme však nechýba ani typický taliansky humor a sympatická hlavná hrdinka.

Tridsiatnička Giulia pracuje pre prestížny módny magazín a medzi Milánom a Parížom sa presúva súkromným lietadlom. Atraktívna blondínka má všetko, čo si môže priať žena v jej veku. Alebo si to aspoň myslí... Osud zavedie Giuliu do odľahlej dediny, kde jej oznámia, že zdedila hospodárstvo. Samozrejme so všetkým, čo k tomu patrí.

Bola si už na Mesiaci?, film

Čo ak je to láska, čo nám v živote chýba najviac?

Život na vysokej nohe jej však mimoriadne „chutí" a statku sa chce okamžite zbaviť. Je rozhodnutá ho čo najskôr predať. Do cesty sa jej však postaví nájomník Renzo, ktorý sa stará o pôdu a vychováva syna Toniho. Giulia postupne podľahne Renzovmu šarmu a uvedomuje si, že život módy vo veľkom meste je až príliš povrchný a niečo mu chýba. Láska.

Čo všetko musí zažiť, aby pochopila, že život na vidieku má oveľa väčšie čaro ako život, ktorý žila predtým? Bola si už na Mesiaci? V pondelok večer o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia