Úvod Novinky Filmy a seriály
Film Letní rebeli na Jednotke
Film Letní rebeli na Jednotke

Film Letní rebeli na Jednotke

Nenechajte si ujsť slovenský film plný dobrodružstiev pre celú rodinu.

Letná sezóna sa začala v plnom prúde a s ňou nemôže chýbať ani bohatý program tematických filmov. Už tento pondelok o 20:40 odvysiela Jednotka rodinný film, Letní rebeli.

Film slovensko-nemeckej produkcie vznikol v roku 2020 pod režijným vedením Martiny Sakovej, ktorej filmografia tvorí tituly ako Malá Hanoj, Colnica alebo Heavy Mental. V hlavných úlohách sa predstavili Eliáš Vyskočil, Pavel Nový, Liana Pavlíková a Szidi Tobias.

Jedenásťročný Jonáš sa už nemôže dočkať, keď sa bude v lete chodievať kúpať, chytať ryby a jazdiť na doposiaľ neznáme miesta. Bohužiaľ, odkedy mu zomrel otec, sa slovenská časť jeho rodiny úplne odmlčala. Jonášova matka sa rozhodne, že miesto tradičnej dovolenky na Slovensku vyrazia k moru.

To Jonáša šokuje a rozhodne sa na vlastnú päsť odísť na Slovensko za svojim starým otcom Bernardom. Po príjazde rýchlo pochopí, že smrť Jonášovho otca zasiahla ako dedka, tak aj celé okolie. Mladého hrdinu to ale vôbec neodradí a rozhodne sa dať veci do poriadku spolu so svojou novou kamarátkou Alex, s ktorou vymyslia množstvo darebáctiev.

Letní rebeli, už tento pondelok o 20:40 na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia