Úvod Novinky Filmy a seriály
Počúvajte titulnú skladbu k seriálu Božie mlyny. Štartuje v nedeľu
Počúvajte titulnú skladbu k seriálu Božie mlyny. Štartuje v nedeľu

Počúvajte titulnú skladbu k seriálu Božie mlyny. Štartuje v nedeľu

Spieva Eliška Křenková, Matěj Ruppert, Martin Myšička a ďalší. Pozrite si oficiálny videoklip,v ktorom sa objavili aj zábery zo seriálu.

Jan Hřebejk nakrútil jeden z najvydarenejších českých seriálov, zhodli sa mnohí diváci, ktorí ho už stihli vidieť u našich západných susedov.

Božie mlyny konečne prichádzajú aj na slovenské televízne obrazovky a ocenia ich najmä fanúšikovia trileru a krimi žánru, do seriálu sa však podarilo prepašovať aj komediálne prvky.

Krimi, triler aj komédia. Božie mlyny už túto nedeľu

Na prvé dve epizódy, ktoré môžete sledovať v nedeľu 16. apríla o 20:30 hod. na Jednotke, vás naladí rovnomenná a rovnako vydarená ústredná skladba.

Naspievali ju herci, ktorí si v Božích mlynoch zahrali. Tešiť sa môžete na Elišku Křenkovú, Martina Myšičku, Vincenta Navrátila, Jiřího Lábusa a mnohých ďalších.

Božie mlyny, seriál

Dej seriálu sa točí okolo partie pomstiteľov, ktorí sa snažia pomyselné božie mlyny roztočiť oveľa intenzívnejšie, ako sme bežne zvyknutí.

Usvedčiť vrahov, podvodníkov či násilníkov je niekedy naozaj mimoriadne náročné, preto je potrebné nastražiť im pascu a nachytať ich na niečom inom.

Božie mlyny, seriál

Na ich pocite nadradenosti, beztrestnosti či chamtivosti. Pozrite si seriál, v ktorom sú kriminálne zápletky okorenené skvelým humorom.

Božie mlyny v nedeľu večer na Jednotke.

25 50 75 90
Foto: Česká televízia

Živé vysielanie ??:??

Televízia