Úvod Novinky Filmy a seriály
Seriál The Last Dance o najúspešnejšom basketbalistovi prichádza na obrazovky
Seriál The Last Dance o najúspešnejšom basketbalistovi prichádza na obrazovky

Seriál The Last Dance o najúspešnejšom basketbalistovi prichádza na obrazovky

Sledujte strhujúci dokument o živote Michaela Jordana.

„Musíš sa rozhodnúť, kým sa chceš stať v živote. Nebuď tým, kým ti hovoria, že by si mal byť," zaznie z úst športovej hviezdy v seriáli, ktorý ponúkneme už v pondelok večer.

10-dielny dokumentárny seriál The Last Dance mapuje vzostup fenomenálneho Michaela Jordana a Chicaga Bulls v 90. rokoch a prináša doposiaľ nezverejnené zábery z fantastickej sezóny 1997-98.

V nej Jordanov tím Chicago Bulls vyhral NBA tretí raz po sebe a dokopy šiestykrát v priebehu ôsmich rokov. Išlo zároveň o Jordanov posledný titul v NBA.

Jordan.png

Predátor, ktorý si prišiel pre trofej

Prostredníctvom príbehu najsilnejšej sezóny režiséri ukázali nielen tajomstvo úspechu Bulls, ale aj to, ako sa z Jordana stala jedna z najväčších športových legiend.

Spoluhráči ho popisovali ako nezadržateľného, extrémne cieľavedomého aj ochotného ísť ďaleko za hranu.

Jedným slovom predátor, trefne poznamenal jeho kolega Luc Longley v rozhovore, ktorý je taktiež súčasťou úspešného dokumentu.

Kariéra hviezdneho basketbalistu však nebola len ružová. Ako poznamenal iný kolega, Jordan údery nielen dával, ale aj dostával.

Za slávu a úspech sa platí, čo si športovec potvrdil aj na vlastnej koži. Intrigy či špekulácie, ktoré mu mali zničiť kariéru, boli v časoch nejho najväčšej slávy veľmi rozšírené.

Je však pravdou, že Jordan má vo svojom živote aj zopár kontroverzností, o ktorých sa aj dnes vášnivo diskutuje.

Aj preto sa stal dokumentárny seriál The Last Dance diváckym hitom hneď po premiére. Každý chce predsa nahliadnuť do súkromia hviezdy s tak pestrým a bohatým životom.

Prvý dielúspešného dokumentu The Last Dance ponúkne Šport v pondelok o 20:30 hod. O 21:25 hod. bude nasledovať druhý diel.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia