Úvod Novinky Osobnosti
Zdena Studenková otvorene o koronakríze aj neprajníkoch
Zdena Studenková otvorene o koronakríze aj neprajníkoch

Zdena Studenková otvorene o koronakríze aj neprajníkoch

Hereckú legendu uvidíte v sobotu večer v relácii Záhady tela.

Obľúbená slovenská herečka bude už túto sobotu súťažiť v relácii Záhady tela. V zákulisnom rozhovore, ktorý poskytla exkluzívne pre náš web, prezradila aj to, ako prežívala karanténu v prvej vlne koronakrízy.

„Našťastie som nepociťovala žiadne príznaky, ale vedľajšie účinky boli dosť nepríjemné, pretože ja som človek, ktorý je dosť akčný. Keď začala izolácia, venovala som sa najmä domácnosti - upratovala som, varila a piekla," povedala nám slovenská herecká legenda.

Zaujímalo nás aj to, ako sa Zdena Studenková udržiava v psychickej pohode. Lebo aj to mentálne zdravie je v boji proti akejkoľvek chorobe či vírusu mimoriadne dôležité. „Ono je to dôležité nielen počas korony, ale počas celého života. Pokiaľ je človek nespokojný so svojím životom, s partnerstvom, so svojou prácou, vtedy to duševné zdravie nemôže byť v poriadku. Čím ďalej, tým viac si uvedomujem, že je potrebné oddeľovať sa od ľudí, ktorí vám berú energiu, nekomunikovať s nimi, ísť za tým, čo vás baví. Venovať sa literatúre, počúvať peknú hudbu, lebo aj to sú veci, ktoré veľmi dobre pôsobia na dušu.

Vníma pani Studenková neprajníkov a nenávistné komentáre na internete? „Toto nie je môj problém, ja to nesledujem. Čo je mňa do toho, čo si kto o mne myslí? Je to jeho problém," povedala nekompromisne.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Sledujte Záhady tela v sobotu o 20:30 na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia