Úvod Novinky Osobnosti
Režisér Bebjak ako ho nepoznáte: Čím ho upútal život sliepok?
Režisér Bebjak ako ho nepoznáte: Čím ho upútal život sliepok?

Režisér Bebjak ako ho nepoznáte: Čím ho upútal život sliepok?

RTVS už čoskoro uvedie minisériu Herec. Čo o nej prezradil režisér Peter Bebjak v Rádiu Regina Západ?

Hosťom Bibiany Ondrejkovej v pravidelnej relácii Hosť Rádia Regina Západ bol herec, producent a najmä úspešný režisér Peter Bebjak, ktorý sa podpísal pod oceňované seriály a filmy, ako napríklad Čiara či Trhlina. Aktuálnym úspechom je záujem o uvedenie jeho filmu Správa v USA.

Ďalšiu lahôdku z dielne Petra Bebjaka, minisériu Herec, uvedie televízna Jednotka 15. novembra o 20.30. Je to dramatický príbeh mladého herca Standu Láníka, ktorý sa odohráva v päťdesiatych rokoch minulého storočia.


„Sledujeme jeho cestu. Cesta je ako vždy poznačená tým, akých ľudí stretne, buď ho to posunie, alebo zlomí a dostane na kolená," prezradil režisér Peter Bebjak,ale viac nepoviem, pretože by som prezradil pointu."

Peter Bebjak na nakrúcaní minisérie Herec

Režisér Peter Bebjak (v strede) na nakrúcaní minisérie Herec. Zdroj: Česká televízia.

Bebjak o slepačom živote

Reč prišla samozrejme aj na problém nás všetkých – čím si vyplniť čas, ktorý trávime doma z dôvodu protipandemických opatrení. Ako využíva tento čas Peter?

„Zrazu som našiel potešenie vo veciach o ktorých som si vôbec nemyslel, že by ma mohli baviť. Celú prvú vlnu som trávil u svojho priateľa v Rastislaviciach, tam som zrazu dostal režim, že ráno otvorím sliepky, vyberiem vajcia... Jednoducho činnosti, ktoré som robil naposledy ako dieťa.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Celý rozhovor s Petrom Bebjakom si môžete vypočuť ako podcast alebo ako záznam v našom online archíve. Sledujte Rádio Regina aj na facebooku a nezabudnite počúvať zaujímavé rozhovory s osobnosťami v Rádiu Regina Západ každý deň po desiatej hodine.

20201102 HOST RRZ Bebjak Ondrejkova Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia