Úvod Novinky Osobnosti
Boris Filan: So synom sme si k sebe nanovo hľadali cestu
Boris Filan: So synom sme si k sebe nanovo hľadali cestu

Boris Filan: So synom sme si k sebe nanovo hľadali cestu

Aj o tom je nová kniha známeho slovenského textára, moderátora a cestovateľa.

Nestihli ste rozhovor s Borisom Filanom na Rádiu Slovensko? Počúvať ho môžete aj ako podcast na našom webe aj na iných podcastových platformách. V rozhovore s Petrou Bernasovskou prezradil viac aj o svojej novej knihe Nebo, peklo, hraj, ktorú mu pomohol napísať jeho syn Oliver.

Hneď na úvod stihol Filan vysloviť obavu, či bude samého seba v rozhovore v sobotu ráno počuť... Predpoludnie prvého dňa víkendu využíva najmä na nákupy a prechádzky po meste a bratislavských trhoviskách. Občas mu vraj syn vyčíta, že nakupuje až príliš veľa.

„Moja nová kniha je o tom, ako syn dospel a otec nezmúdrel," zasmial sa známy dramaturg, moderátor, cestovateľ a textár. Spoluprácu so synom rozbehol pred siedmimi rokmi v programe Pálenica na cestách. V živote mladého Filana sa podľa slov otca veľa zmenilo. Odišiel študovať do Prahy a keď sa vrátil, museli si k sebe nanovo hľadať cestu. Aj o tom obaja píšu v knižnej novinke.

Reč bola aj o 17. novembri. „Spočiatku som tomu neveril, ale to, čo sa dosiahlo, bolo úžasné... Je potrebné povedať aj to, že demokracia je taká pasca, že sa cez ňu dostanú do vedenia ľudia, ktorí by tam nemali byť," zhodnotil v rozhovore. Ako sa spätne pozerá na svoje mladé roky? Mnohí ho považovali za rebela, človeka, ktorý sa nebál kritizovať bývalý režim.

201114_Hosť sobotného Dobrého rána Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia