Úvod Novinky Osobnosti
Tanec možno Laci Strike vymení za toto povolanie
Tanec možno Laci Strike vymení za toto povolanie

Tanec možno Laci Strike vymení za toto povolanie

Okrem tanca sa vyštudovaný zubný technik venuje aj iným záľubám.

Vybudoval street tanečnú scénu na Slovensku, založil a vedie tanečnú školu Street Dance Academy. Už takmer 20 rokov šíri tanec a hiphopovú kultúru medzi deťmi a mladými po celom Slovensku. Jedným z hostí v šou Milujem Slovensko bude v piatok 20. novembra o 20:30 na Jednotke tanečník a choreograf Laci Strike.

laci strike, milujem slovensko

V Milujem Slovensko ho po boku kapitánky Adely Vinczeovej čaká druhá účasť v šou. V tíme v rámci špeciálneho tanečníckeho vydania bude spolu s kolegami Ladislavom Cmorejom a Martinou Lacovou. Je Ladislav Neuschl, ako znie Laciho vlastné meno, súťaživý? „Ako v čom. Súťažím rád, ale musí mi sadnúť disciplína. Dnes boli veľmi ťažké hudobné otázky. Na tom sme sa zhodli všetci. Ale zábava bola napriek tomu super," prezradil pred piatkom.

46-ročný rodák z Handlovej sa rád vracia práve do tohto baníckeho mesta na hornej Nitre. „Veľmi rád mám aj Tatry, keď tam nie je veľa ľudí. Slovensko je krásne," povedal otec Adama a Daniela.

Okrem tanca sa vyštudovaný zubný technik venuje aj iným záľubám. „Veľmi rád fotím. Na analóg, čiže filmovú fotografiu. Robím aj stredoformáty či digitálnu fotografiu. K tomu ešte aj hrávam ako dídžej, čo ma tiež veľmi baví. Na obe aktivity mám dobrú odozvu, ale robím ich vo voľnom čase a nechcem, aby to chytilo komerčný charakter. Pri hudbe ale zatiaľ neviem, v tomto smere sa možno aj posuniem niekam ďalej," prezradil o sebe.

Pri fotografii ho inšpirovali viacerí uznávaní fotografii. Vo videu sa dozviete, ktorí to sú a na aké objekty Laci najčastejšie objektívom zaostruje.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

laci strike, milujem slovensko

(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia