Úvod Novinky Osobnosti
V. Cifrová-Ostrihoňová: O dcére, manželstve aj Silnej zostave
V. Cifrová-Ostrihoňová: O dcére, manželstve aj Silnej zostave

V. Cifrová-Ostrihoňová: O dcére, manželstve aj Silnej zostave

Vynovená Silná zostava s Veronikou Cifrovou-Ostrihoňovou má za sebou už dve epizódy, ktoré môžete sledovať zadarmo a bez reklamy aj v našom online archíve. Sympatická moderátorka pozvanie Petra Marcina do relácie Neskoro večer a reč bola nielen o práci, ale aj o rodičovských povinnostiach.

„Keď som čakala Sáru, počúvala som veľa podcastov, ale nikdy nie na slúchadlách, ale tak, že to zrejme počula v brušku aj ona. Bolo to v čase, keď sa riešili rôzne kauzy. Potom ma môj muž upozornil, aby som to nerobila a dala si slúchadlá, lebo Sárino prvé slovo bude Igor," rozosmiala všetkých Veronika.

O začiatkoch s Matejom aj pokračovaní Silnej zostavy

Sára má podľa slov svojej mamy veľmi rada rozprávky. Tie klasické slovenské, ale aj vymyslené, pri ktorých Veronika improvizuje. A rozprávky si často vymýšľa nielen ona, ale aj manžel Matej. S tým sa Veronika zoznámila v nákupnom centre.

„Bolo to v kaviarni," upresnila. „Tam som ho ignorovala. O dva dni na to sme na seba narazili opäť. Bola som v jednej čínskej reštaurácii s mamou a bratom. Keď si mamina odskočila, Maťo prišiel za mnou a povedal mi, že som krásna a že by ma chcel spoznať," zaspomínala si na romantický moment skúsená moderátorka.

Ako sa ich vzťah začal vyvíjať potom a čím všetkým si prešli, sa dozviete v priloženom rozhovore. Kompletnú epizódu relácie Neskoro večer nájdete v archíve.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia