Úvod Novinky Osobnosti
Fero Joke otvorene o strachu na dúhových pochodoch
Fero Joke otvorene o strachu na dúhových pochodoch

Fero Joke otvorene o strachu na dúhových pochodoch

Známy komik Fero Joke v Trochu inak s Adelou aj o tom, prečo nechodí na gay pride.

František Košarišťan je známy predovšetkým zo sociálnych sietí ako zabávač. Účinkoval aj v niektorých komerčných projektoch. Má vyštudovanú špeciálnu pedagogiku a venuje sa ako asistent ľuďom s mentálnym hendikepom.

Ako jeden z mála ľudí zo šoubiznisu netají, že je homosexuál. Odľahčene poznamenal, že jeho účinkovanie v talkshow Trochu inak s Adelou bolo pre neho svojím spôsobom ako dúhový pochod.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„Môj gay pride je, že tu teraz sedím a ľudia to budú v televízii pozerať. Budú o mne vedieť, že som homosexuál a že som normálny. Toto je môj pride," povedal.

Pochody sú potrebné

A vysvetlil, prečo sa pochodov nezúčastňuje. „Ja sa ako homosexuál nezúčastňujem gay pridu. Medzi účastníkmi boli aj ľudia, ktorí mali rohy, boli rôzne povyzliekaní... A povedal som si, že toto nie som ja. A potom som si uvedomil, že gay pride má byť o tom, že sú tam rôzni ľudia, aj keď sa ich bojím. Musím sa ich snažiť pochopiť. Som rád, že sú gay pridy, sú potrebné, ale ja sa ich nezúčastňujem," prezradil otvorene.

Celú časť Trochu inak s Adelou, v ktorej bol hosťom aj influencer a zabávač Fero Joke, nájdete v archíve RTVS zadarmo a bez reklamy.

Trochu inak s Adelou vysielame každé dva týždne v piatok večer na Dvojke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia