Úvod Novinky Osobnosti
Igor Matovič na Pumpe: Momentálne som v pohotovostnom móde
Igor Matovič na Pumpe: Momentálne som v pohotovostnom móde

Igor Matovič na Pumpe: Momentálne som v pohotovostnom móde

Minister financií Slovenskej republiky bol hosťom na Pumpe.

Taxikár Dano vyčítal Igorovi Matovičovi apatiu. „Starý Igi počas kampane zburcoval štvrtinu voličov. Kam sa podela tá chodiaca vášeň? Či to nie sú náhodou vedľajšie účinku z toho Sputnika, taká apatia. Však koľko to je? Ani nie rok, čo ste vyplakávali v rádiu. Kde sú tie časy?“

„Momentálne som v pohotovostnom móde. Keď budem cítim eminentné ohrozenie, nebojte sa, pôjdem naplno,“ odvetil bývalý premiér.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


O očkovacej prémii

Dano sa pýtal aj na očkovaciu prémiu, ktorej posledný priamy prenos Byť zdravý je výhra môžete sledovať v sobotu (30. októbra) od 20:30 hod. na Jednotke.

„Hovoril som, že má motivovať ľudí. Ale v prvom rade by sme v nej mali dať priestor neokukaným odborníkom. Mali by sme dať priestor ľudom, ktorí zažili covid vo vlastnej rodine. A aby sme aj odmenili ľudí, ktorí nabrali odvahu, očkovali sa a ušetrili miliardy eur pre nás všetkých. Zaočkovaní šetria naše spoločné peniaze, lebo nebudeme musieť vynakladať financie na ich zdravotnú starostlivosť,“ vysvetlil Matovič.

Ďalšiu časť komediálneho seriálu Pumpa vysielame v sobotu (30. októbra) od 21:40 hod. na Jednotke. Všetky epizódy nájdete v archíve na webe RTVS.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia