Úvod Novinky Osobnosti
Deň matiek. Dojímavé slová od Sone Müllerovej a ďalších
Deň matiek. Dojímavé slová od Sone Müllerovej a ďalších

Deň matiek. Dojímavé slová od Sone Müllerovej a ďalších

Pozrite si, ako nádherne sa o mamičkách vyjadrili generálny riaditeľ Jaroslav Rezík, moderátorka Karin Majtánová, Ľubomír Bajaník či Viliam Stankay.

Druhá májová nedeľa patrí všetkým mamám, mamičkám, mamulienkam. Najdrahším osobám v našich životoch venovali slová lásky, vďaky a úcty známe tváre RTVS.

"Za čo som jej v živote najviac vďačná, je to, že ma nechala na pokoji. Nechala ma žiť si svoj vlastný život, nedirigovala ma, nikdy mi nehovorila, čo mám robiť. A to sa musím od nej učiť," hovorí stálica RTVS Soňa Müllerová.

"Nechala mi voľnosť a ja som jej za to vďačná a som šťastná, že je taká, aká je. Verím, že bude ešte dlho dlho žiť," dodala.

Pozrite si video s ďalšími vyznaniami pre mamy, kde Soňu Müllerovú dopĺňajú aj ďalšie osobnosti.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Keď sa povie mama

"To je nebo, nekonečno, vesmír, univerzum, fenomén, ktorý tu musí zostať navždy," hovorí moderátor Správ RTVS Viliam Stankay.

"Je to obetavosť, vytrvalosť, starostlivosť a odpustenie úplne všetkého," dodáva generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník.

"Tá najdrahšia bytosť na svete pre každého z nás, ktorá má velikánske srdce, mnoho lásky, obety, sily a trpezlivosti," pridáva moderátorka Dámskeho klubu Karin Majtánová.

Keď sa povie slovo mama, porotkyňa šou Pečie celé Slovensko Petra Tóthová si hneď predstaví tú svoju, ale aj kvety a niečo sladké.

Porotkyňa Jožka Zaukolcová už svoju mamu, bohužiaľ nemá, no dodnes sa jej mamička spája s príjemnými spomienkami.

"Mama je všetko, istota, zázemie a úprimne, do dnešných dní obrovská opora," uzatvára moderátor Správ RTVS Ľubomír Bajaník.

25 50 75 90
Foto: Instagram Sone Müllerovej

Živé vysielanie ??:??

Televízia