Úvod Novinky Osobnosti
Mrazivé spomienky Laca Cmoreja na úraz, ktorý mu zjazvil telo
Mrazivé spomienky Laca Cmoreja na úraz, ktorý mu zjazvil telo

Mrazivé spomienky Laca Cmoreja na úraz, ktorý mu zjazvil telo

Známemu tanečníkovi prešlo telom 20-tisíc voltov. Prežil len zázrakom a o všetkom prehovoril v relácii Família. 

Laco Cmorej mal obrovské šťastie v nešťastí. Úspešný slovenský tanečník a choreograf utrpel pri nakrúcaní videoklipu rozsiahle zranenia.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Jeho telo zasiahol elektrický prúd so silou 20-tisíc voltov. Na nepríjemný zážitok si zaspomínal v relácii Família, ktorú môžete sledovať zadarmo a bez reklamy aj v našom archíve.

Manželke tesne pred dokončením nakrúcania záberov ešte poslal informáciu, kde sa nachádza a čo robí, s tým, že neskoro v noci sa mal vrátiť domov. Ráno ho Marcela doma nenašla.

Akoby niekto vypol televízor

„Pamätám si, ako som pred nakrúcaním scény liezol na vagón a potom akoby niekto vypol televízor,“ podelil sa o spomienku talentovaný slovenský umelec, ktorého manželka bola v čase nešťastia v požehnanom stave.

Cmorejove telo zostalo po úraze zjazvené. Fotku ukázal ešte minulý rok fanúšikom na sociálnej sieti.

Napriek nepriaznivým prognózam, popáleninám na 38% tela a niekoľkých dňoch v umelom spánku prežil akoby zázrakom. Šťastím bolo, že prúd nezasiahol Lacovi žiadne z dôležitých orgánov.

Cmorejovci zvládni náročné obdobie – zotavenie po úraze, starostlivosť o dve malé deti aj pandémiu. V relácii Família priznali, že aktuálne nemajú veľké ciele a tešia sa z každého dňa.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia