Úvod Novinky Osobnosti
Známe osobnosti reagujú na náhly odchod Dana Heribana
Známe osobnosti reagujú na náhly odchod Dana Heribana

Známe osobnosti reagujú na náhly odchod Dana Heribana

Za hercom a  hudobníkom smútia kamaráti i kolegovia.

Náhla smrť herca a hudobníka Dana Heribana zasiahla mnohých. Na nečakaný odchod obľúbeného umelca reagujú už jeho známi, kolegovia i kamaráti.

Yxo spomína na Dana Heribana.jpg

"Minulý týždeň sme sa bavili, že dáme kávu, že podebatíme o hudbe, o živote a ty tu zrazu nie si. Kamarát môj, nech ti je zem ľahká," napísal na svojom instagramovom účte Yxo zo skupiny Hex.

Šokov odkaz pre Dana Heribana.jpg

"Kamarát, leť..." odkázal do čierneho pozadia dlhoročný kamarát a kolega Dana Heribana moderátor a komik Juraj Šoko Tabáček.

Reakcia Fera Jokea na smrť Dana Heribana.jpg

"Danko! Nechce sa mi tomu veriť! R.I.P.," napísal zase komik Fero Joke.

Reacia Babsy Heribanovej na smrť Dana Heribana.jpg

"Dano, budeš nám veľmi chýbať. Nemôžem tomu uveriť. Tvoj elán, talent, radosť v duši... Bol si výnimočný človek, multitalent, skvelý hudobník, srdečný zabávač a obetavý otec. Odpočívaj v pokoji," vyznala sa Babsy Jagušáková Heribanová.

Števo Martinovič a odkaz pre Dana Heribana.jpg

"Danko, je to šok. Budeš veľmi chýbať. Úprimnú sústrasť celej rodine a najbližším," uviedol pod spoločnou fotkou herec Števo Martinovič.


"Mnohí si ho zapamätáme z divadla, iní z televízie, ďalší vďaka hudbe, ktorú tvoril. S Danom Heribanom odišiel obrovský všestranný talent a humor, ktorý do našich životov prinášal kus človečiny," uviedla prezidentka Zuzana Čaputová v spomienke na zosnulého umelca.

Juraj Kemka za Danom Heribanom.jpg

Aj herecký kolega Juraj Kemka len ťažko hľadal slová pre Dana Heribana: "Takto sme sa naposledy lúčili, Danko. Veď sme chceli spolu hrať divadlo, tak prečo tak rýchlo?"

Jana Kirschner k Danovi Heribanovi.jpg

Na soločnú momentku s Danom Heribanom napísala speváčka Jana Kirschner len toľko: "Danko náš krásny... ďakujeme za teba. Nemám slov moji milí..."


Dano Heriban na začiatku roka 2023 vydal svoj piaty album - o hudbe sa s ním pri tejto príležitosti rozprával Roman Bomboš.

25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia