Úvod Novinky Osobnosti
Počas stand-upu som dostal aj vynadané, spomína Jakub Zitron Ťapák
Počas stand-upu som dostal aj vynadané, spomína Jakub Zitron Ťapák

Počas stand-upu som dostal aj vynadané, spomína Jakub Zitron Ťapák

Byť komikom nie je jednoduché.

Pozvanie do talkšou Trochu inak tentoraz prijal slovenský stand-up komik Jakub Zitron Ťapák. Pre moderátorku aj publikum si okrem vtipných zážitkov pripravil aj špeciálny stand-up.

Ten si teraz môžete pozrieť aj vy:

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Obľúbený komik prezradil, že táto profesia nie je len o zábave a smiechu. Hoci jeho vystúpenia zabávajú desiatky ľudí, nájdu sa aj takí, ktorým niektoré vtipy jednoducho nesadnú.

Ako sám povedal, nevadí mu čierny ani morbídny humor. Aj preto sa občas stane, že za svoje vtipy dostane namiesto potlesku „výprask“.

„Stalo sa mi veľakrát, že niekto z obecenstva vykríkol... dostal som vynadané, že som si robil srandu,“ priznal sa.

„Mám jeden vtip o hendikepovaných, ale keď si to rozložíš na drobné, tak ten vtip je o niečom inom. A jeden človek z obecenstva vykríkol, že som debil a idiot a ako si toto môžem dovoliť,“ popísal komik svoju skúsenosť.

Celú epizódu talkšou Trochu inak nájdete v našom archíve. V rozhovore s Jakubom Zitronom Ťapákom sa dozviete, ako vznikajú tie najlepšie vtipy a čo na jeho humor hovorí manželka.

Okrem komika prijala pozvanie do šou aj spánková poradkyňa Zuzana Guzmická a Lukáš Priškin, ktorý založil sociálny podnik.

25 50 75 90
FOTO: Instagram / zitron_citron

Živé vysielanie ??:??

Televízia