Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Prihláste sa do 2. série šou Pečie celé Slovensko
Prihláste sa do 2. série šou Pečie celé Slovensko

Prihláste sa do 2. série šou Pečie celé Slovensko

Od pondelka 29. novembra sa amatérske pekárky a pekári, cukrárky a cukrári a všetci, ktorí chcú predviesť svoje umenie, môžu prihlásiť do druhej série obľúbenej šou RTVS Pečie celé Slovensko.

Prvá séria šou Pečie celé Slovensko si získala veľkú divácku obľubu a počas nedeľných večerov láka k obrazovkám státisíce divákov.

Kto získa titul Majstra pekára v aktuálnej sérii sa diváci dozvedia vo veľkom finále 12. decembra na Jednotke o 20.30 h.

Už teraz sa však otvára registrácia pre súťažiacich v druhej sérii obľúbenej šou Pečie celé Slovensko, ktorú uvedie RTVS už na budúci rok.


V týchto dňoch bola spustená výzva pre registráciu súťažiacich, ktorí chcú predviesť svoje pekárske umenie a ukázať lásku k pečeniu.

Amatérske pekárky, pekári, cukrárky a cukrári majú šancu začať cestu za svojím sladkým snom na stránke www.pecieceleslovensko.sk/prihlasenie vyplnením registračného dotazníka.

Výber súťažiacich prebehne v troch kolách.

Prvým je vyhodnotenie dotazníkov, následne budú vybraní účastníci kontaktovaní telefonicky a tí najlepší budú pozvaní na osobný pohovor, kde predvedú svoje pekárske a cukrárske zručnosti.

Do súťaže sa môžu prihlásiť všetci milovníci pekárstva a cukrárstva starší ako 15 rokov, ktorí sa tomuto remeslu nevenujú profesionálne.

FOTO: RTVS
25 50 75 90

Galéria

Moderátori Milan a Juraj.jpg Moderátori a porotkyne.jpg Bea, Julka a Naďa.jpg Porotkyne Jožka Zaukolcová a Petra Tóthová.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia