Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Výsledok stávky medzi moderátormi. Veľké prekvapenie
Výsledok stávky medzi moderátormi. Veľké prekvapenie

Výsledok stávky medzi moderátormi. Veľké prekvapenie

Moderátori Milan a Juraj sa stavili, kto vyhrá šou Pečie celé Slovensko. A jeden musel stávku splniť.

Najsladšia šou jesene RTVS Pečie celé Slovensko spoznala svojho víťaza - kráľom amatérskych pekárov a pekárok sa stal Miňo Macuľa.

Jeho víťazstvo predpovedal moderátor Juraj Bača ešte pred začiatkom celej šou a stal sa tak víťazom moderátorskej stávky.

S Milanom Zimnýkovalom sa totiž v deň generálky pred štartom prvého kola Pečie celé Slovensko stavili, kto vyhrá.

Juraj si tipol Miňa a Milan Naďu, a tak musel stávku splniť práve Milan. Nebolo to však úplne jednoduché a ľahké. Moderátori sa stavili, že ten, kto prehrá, si musí vyholiť jedno obočie.

Chlapské gesto Milana

A tak sa Milan Zimnýkoval vydal ku kaderníkovi, aby stávku splnil. Ako to celé dopadlo, sa dozviete vo videu. Pripravte sa na veľké prekvapenie.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Hoci splnenie stávky dopadlo inak, ako by napríklad taký Juraj čakal, musí sa uznať, že Milan spravil chlapské gesto. Ako celý príbeh bude pokračovať, sa časom dozviete na webe pecieceleslovensko.sk.

Ak chcete, aby Milan či Juraj stavili aj na vás ako na víťaza šou Pečie celé Slovensko, tak neváhajte a prihláste sa do druhej série pekárskej šou.

Samotní súťažiaci majú pre vás niekoľko pádnych dôvodov, prečo by ste tak mali spraviť.

Všetky informácie o prvej sérii Pečie celé Slovensko, ako aj recepty od súťažiacich nájdete na webe pecieceleslovensko.sk a finálovú časť si môžete pozrieť znova zadarmo a bez reklamy v online archíve.

Foto a video: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia