Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Nekompromisné slová porotkyne, ktoré ste v televízii nevideli
Nekompromisné slová porotkyne, ktoré ste v televízii nevideli

Nekompromisné slová porotkyne, ktoré ste v televízii nevideli

Natacha Pacal, tretia a hosťujúca porotkyňa, zhodnotila nielen to, prečo zo šou Pečie celé Slovensko naposledy vypadla Naďa.

Sledovali ste Pečie celé Slovensko uplynulú nedeľu? Ak áno, určite viete, že kolo prinieslo obrovskú novinku v podobe tretej porotkyne a zároveň sme sa rozlúčili s Naďou, ktorej výkon nestačil na postup medzi piatich najlepších.

„Už to bolo nad jej schopnosti. Nedokázala dotiahnuť technické veci a detaily,“ povedala Natacha Pacal, ktorá je odbornou garantkou šou o pečení a zároveň si vyskúšala aj rolu porotkyne. Zaujímala nás aj Rubikova kocka, ktorú finalisti piekli...

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„Nehovorím, že je to jeden z najnáročnejších dezertov, ale je to čisto francúzska cukrárina. Sú to techniky, ktoré musíte skutočne ovládať,“ dodala Natacha.

Pečie celé Slovensko zadarmo a bez reklamy v archíve

Na otázku, či by sa ostatní súťažiaci ujali vo francúzskej cukrárni či pekárni, odpovedala Natacha mimoriadne šalamúnsky. „Myslím si, že sa zapotila väčšina z nich. Ale myslím si, že boli radi. Lebo dostať ich do tejto nekomfortnej zóny ich posúva.“

V šou Pečie celé Slovensko zostali piati. Napísať, že veľké finále klope na dvere, je v tomto momente predčasné, no napätie sa každým kolom stupňuje.

Ak by ste chceli vyskúšať ktorýkoľvek z receptov, nájdete ich na našom webe a rovnako vás pozývame do 7-dňového archívu a tiež zákulisia najsladšej šou jesene.

zdroj foto: instagram.com/natacha_pacal_patisseri

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia