Úvod Novinky Zaujímavosti
Ruky hore pre rekordnú sledovanosť Pečie celé Slovensko
Ruky hore pre rekordnú sledovanosť Pečie celé Slovensko

Ruky hore pre rekordnú sledovanosť Pečie celé Slovensko

Šou o pečení valcovala, stala sa lídrom sledovanosti.

Najväčšia a najsladšia jesenná šou RTVS Pečie celé Slovensko potvrdila svoju pozíciu lídra v nedeľnom prime-time rekordnou sledovanosťou.

Na Jednotke ju počas uplynulého víkendu sledovalo až 571-tisíc divákov pri trhovom podiele 25,9 % v univerzálnej cieľovej skupine.

Relácia sa tak opäť stala najsledovanejším nespravodajským programom dňa a bola lídrom aj v komerčnej cieľovej skupine s trhovým podielom 21.1 %.

A to si zaslúži oslavu, aj takúto v podobe tanca súťažiacich Pečie celé Slovensko.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„S novým ťažiskovým projektom sme chceli nadviazať na predchádzajúce veľké projekty, akým boli Najväčší Slovák či divácky obľúbená šou Zem spieva a som úprimne rád, že sa nám to podarilo. Jednoznačne to potvrdzuje záujem divákov a ich pozitívne ohlasy na projekt Pečie celé Slovensko. Aj prostredníctvom tejto šou prinášame divákom pozitívne emócie – spolupatričnosť, dobrosrdečnosť, priateľskosť, lásku k tradíciám a dobroprajnosť."

"Teším sa, že práve RTVS priniesla v tomto roku na obrazovky reláciu, ktorú diváci sledujú radi práve pre úžasnú atmosféru, ktorá im spríjemňuje nedeľné večery v kruhu najbližších a zároveň ich aj inšpiruje,“ vyjadril sa k úspechu relácie generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník.

Ťahali aj ďalšie programy RTVS

V nedeľu na poludnie si diváci nenechali ujsť ani diskusnú reláciu O 5 minút 12 na Jednotke. Sledovalo ju 391-tisíc ľudí a v danom čase bola taktiež najsledovanejšou televíznou reláciou.

Ten moment, keď ti pri pohľade na tortu takmer vypadnú oči

V piatok večer prilákala divákov k obrazovkám Jednotky aj obľúbená šou Milujem Slovensko. Nenechalo si ju ujsť 344-tisíc divákov.

Dvojka ponúkla divákom premiérovú epizódu talkšou Trochu inak s Adelou, ktorá prilákala k obrazovkám 71-tisíc divákov.

Foto: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia