Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Šou Pečie celé Slovensko vyhral Miňo. Prvý rozhovor po víťazstve
Šou Pečie celé Slovensko vyhral Miňo. Prvý rozhovor po víťazstve

Šou Pečie celé Slovensko vyhral Miňo. Prvý rozhovor po víťazstve

Počas finále ho podporovala mama Daniela, priateľ Roman a sused Lukáš.

Najúspešnejšia a najsladšia šou tejto jesene pozná víťaza. V prvej sérii šou Pečie celé Slovensko vyhral Miroslav Macuľa.

Výkony sympatického Stredoslováka boli od začiatku súťaže takpovediac dokonalé a porotkyne v jednotlivých kolách nešetrili chválou.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Miňo získal prvé pekárske zručnosti vďaka svojej mame, ale najmä babičke, ktorú počas trvania šou spomenul niekoľkokrát.

Víťaz Pečie celé Slovensko ukázal, že má obrovský talent a že aj tradičné recepty môžu mať šmrnc. Skvelým príkladom je Miňova bábovka z prvého kola, ktorou porote vyrazil dych.

Miňo sa podľa vlastných slov pripravoval v každom kole na vypadnutie, súťažou však nakoniec prechádzal mimoriadne hladko a úspešne. Gratulujeme!

Prihláste sa do druhej série Pečie celé Slovensko

Radi pečiete a inšpirujete svojimi receptami a výtvormi aj ostatných? Ste amatérsky pekár, cukrár či pekárka, cukrárka? Hľadáme možno práve vás.

Dôležitý je nielen cukrársky talent, ale aj poriadna dávka odvahy ukázať svoje zručnosti pred celým národom. Prihláste sa do druhej série najsladšej šou a zažiarte na televíznej obrazovke.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia