Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Pekárka Anči: Šou ma zmenila, naučila ma vychádzať s ľuďmi
Pekárka Anči: Šou ma zmenila, naučila ma vychádzať s ľuďmi

Pekárka Anči: Šou ma zmenila, naučila ma vychádzať s ľuďmi

Ako sa z nesmelej introvertky stala jedna z TOP 3 pekárok? Anči zodpovedala na zvedavé otázky.

Do druhej série Pečie celé Slovensko prišla nenápadne, až zakríknuto a každé kolo čakala, že vypadne (dokonca sa celý mesiac ani nevybalila).

V každej časti však ukazovala kus zo seba, a to, že aj sladké koláče a dezerty môžu byť zdravé.

Z kola na kolo pracovala na sebe, zlepšovala sa a nakoniec postúpila až do finále. Tesne pred jeho bránami sa stala trojnásobná mamička a veterinárka Anči Pekárkou týždňa.

Ako si spomína na účasť v Pečie celé Slovensko 2?

Ako vychádzala s ostatnými finalistami? A jedia jej deti "nezdravé" sladkosti? Pozrite si záznam rozhovoru, počas ktorého odpovedala na zvedavé otázky fanúšikov Instagramu Pečie celé Slovensko.

33 výziev pekárky Anči

Pekárka Anči ako jedna z trojice finalistiek odpiekla v najsladšej šou RTVS všetkých 33 výziev. Najviac pyšná je na svoje hrušky, ktoré vytvorila ako monodezerty v kole venovanom ilúzii.

Veľkú pochvalu zožala od porotkýň aj za liečivé pralinky, v ktorých ukryla kurkumu, zázvor či levanduľu.

Pozitívne reakcie, ktoré vyvolali dojatie u éterickej Aničky, prišli aj pri jej Elegantnej torte s anjelskými krídlami na vrchu. Prečítajte si príbeh Ančinej nedeľnej torty.

25 50 75 90

Galéria

Anči.jpg Cukrárka Anči a Elegantná torta Porotkyne a moderátori pri Anči.jpg Pekár Marián a pekárka Anči z Pečie celé Slovensko 2.jpg Milka ukazuje, ako vyprážať donuty Porotkyne s Anči a Jurajom v Pečie celé Slovensko 2 Pekárky Zuzka a Anči.jpg Lenka a Ďoďo v záchvate smiechu pri Anči.jpg Pekárky Anči a Tánička.jpg Pekár Ďoďo s Anči a Luckou.jpg Dojatá pekárka Anči pri porotkyniach Pekárka Anči a moderátori.jpg Štyri semifinalistky Janka, Lucka, Tánička a Anči.jpg princess torta, Anči.jpg Pekárka Anči vo finále.jpg Usmiate finalistky Lucka, Janka, Anči v stane.jpg
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia